Eladó ház Ráckeve, Szulla 95 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ráckeve, Szulla 95 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8187578
Referenciaszám: 228_isz
Frissítve: 18 napja

Ráckeve eladó ikerház 4 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
314 737 Ft/m²
95 m²
Alapterület
745 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kertes családiház lehetősége olcsón!!!! egy “ikerház” megvásárlásával bárki átélheti a kert és családi ház nyújtotta idillt, anélkül, hogy minden pénzét a vásárlásra költené. Az ingatlan 2 rendeltetési egységű lakóépületből áll, mégis egymástól független épületszerkezettel és közmű bekötéssel rendelkezik. Duna parti kisvárosunkban Ráckevén szeretném figyelmébe ajánlani az alábbi házat. Az ingatlan a központtól sétatávolságra található, (kb. 10 perc sétára). A kétszintes ingatlan eredetileg a 80’s években épült téglából, kb. öt éve a fürdőszoba lett felújítva. A 745 nm területű saját telekkel rendelkező ingatlan teljesen körbe kerített. A hátsó kertben a diófa árnyékában kellemes délutánokat tölthetünk el. A telek fúrt kúttal biztosítja a locsolást. A házzal egybe épült nyárikonyha egyfajta másodlagos konyhaként működik, ahová a nyári hónapok alatt a főzés szerelmesei kiköltözhetnek, hogy ott végezzék a sütést, főzést, savanyúságok és befőttek elrakását. Az ingatlan fűtése gázcirkó kazánnal megoldott, mely radiátorokra kötve üzemel, ezen kívül alternatív megoldáskánt kandalló is került elhelyezésre. Külön pincehelyiségben (7 nm) található a vegyestüzelésű kazán. A 95 nm lakótérrel rendelkező ingatlan elrendezése: Földszinten található a konyha+ étkező, két hálószoba, fürdőszoba és a külön illem helyiség. Emeleten két hálószoba és egy w.c. került kialakításra. Az ingatlan per/tehermentes – azonnal birtokba vehető, előre egyeztett időpontban bármikor megtekinthető. Ha az ingatlan megvásárlásához, hitelre van szüksége, irodánkban a teljes hitel igénylési folyamatot végig kísérjük, bankfüggetlen hitelszakértő szolgáltatásunk díjmentesen áll ügyfeleink rendelkezésére. További kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó közlekedésűvilágosétkezőkamrapince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fehérvári Ilona Belák Ilona Kinga - Ingatlan-Sziget Az iroda összes hirdetése
+36 20 227 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fehérvári Ilona Belák Ilona Kinga - Ingatlan-Sziget Az iroda összes hirdetése
+36 20 227 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY