Eladó ház Pécs, Pécsbánya 49 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 8254944
Referenciaszám: H491740
Feltöltve: ma

Pécs eladó ikerház 2 szobás: 24,99 millió Ft

24,99 millió Ft
510 000 Ft/m²
49 m²
Alapterület
400 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 073 Ft
Második évtől
103 678 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a különleges lehetőséget Pécs városában, a festői Pécsbányán, ahol a természet közelsége és a városi élet nyújtotta kényelmek találkoznak. Az ingatlan, melyet most bemutatunk, egy 49 négyzetméteres, használt ház, amely ideális otthont kínál családoknak, fiatal pároknak vagy akár befektetőknek is. A házban 2 tágas szoba található, melyek világosak és barátságosak, így tökéletesen alkalmasak a mindennapi élethez. A fürdőszoba egy praktikus helyiség, ahol a mindennapi rutin könnyedén megvalósítható. Az ingatlan állapota átlagos, így az új tulajdonos lehetőséget kap arra, hogy saját ízlésének megfelelően alakítsa ki az otthonát. A 400 négyzetméteres telek igazi gyöngyszem, amely lehetőséget biztosít a szabadidő eltöltésére, kertészkedésre vagy akár gyerekek játszóterének kialakítására is. A terasz, mely 15 négyzetméteres, ideális helyszín a reggeli kávézásokhoz vagy a nyári estéken való pihenéshez, miközben a természet lágy ölelésében tölti el idejét. A környék csendes és biztonságos, ami különösen vonzó lehet azok számára, akik nyugodt, családbarát környezetben szeretnének élni. Pécsbánya zöldövezeti jellegével és barátságos lakóközösségével igazi otthonává válhat. A közlekedési lehetőségek is kedvezőek, hiszen a város tömegközlekedési hálózata jól kiépített, így könnyedén elérheti Pécs belvárosát, ahol számos bolt, étterem és szórakozási lehetőség várja. Az autóval közlekedők számára a közeli főutak gyors hozzáférést biztosítanak a város többi részéhez, valamint a környező településekhez is. Pécsbánya közvetlen közelében találhatóak a helyi üzletek, iskolák és óvodák, így a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások könnyen elérhetőek. Ez az ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy lehetőség arra, hogy egy igazán élhető, szerethető otthonra találjon. Kérjük, ne habozzon, forduljon bizalommal hozzánk, ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné megtekinteni ezt a csodás ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1953
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hergenrőder Jánosné Otthon Centrum - Pécs - Klimó György utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hergenrőder Jánosné Otthon Centrum - Pécs - Klimó György utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY