Eladó ház Pécel 95 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pécel 95 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8198754
Referenciaszám: H488932
Frissítve: 3 napja

Pécel eladó ikerház 4 szobás: 40 millió Ft

40 millió Ft
421 053 Ft/m²
95 m²
Alapterület
285 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 567 Ft
Második évtől
165 952 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pécel egyik csendes környékén kínálunk eladásra egy tehermentes, világos és tágas 2 szintes, 4 szobás, tégla építésű családi házat, mely tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnének elszakadni a város zajától és nyugodt, csendes környezetben szeretnének élni. Az ingatlan Pest vármegye egyik legkedveltebb településén, Pécelen található, ahol a közlekedési lehetőségek kiválóak. Az ingatlan alapterülete 95 nm, mely egy tágas nappali, 3 hálószoba, egy fürdőszoba, egy konyha és egy étkező helyiségből áll. A telek mérete 275 m2. Jelenleg osztatlan közös tulajdon, de az adásvételinél elkészülne az ügyvédi megosztási szerződés! Az ingatlanhoz tartozik egy 10 nm-es terasz, valamint egy 3 nm-es erkély is. Az ingatlan állapota átlagos, azonban lehetőség van az ingatlan átalakítására és felújítására is, így az új tulajdonos személyre szabhatja az ingatlant saját ízlése szerint. Az ingatlan fűtése gáz (konvektor), azonban az épület típusa miatt lehetőség van a fűtési rendszer korszerűsítésére is. Az ingatlan környéke csendes és biztonságos, ahol a lakók nyugodtan élhetnek és pihenhetnek. A buszmegálló és a vasútállomás is könnyen elérhető. Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, keressen minket bizalommal. Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, így mindenben segítünk Önnek, hogy az álmai otthonához juttassuk. Ne habozzon, hívjon minket még ma, és legyen az Öné ez a csodálatos ingatlan Pécelen!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1986
Erkély:
3 m²
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
I
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Görög Roland Otthon Centrum - XVIII. kerület - Királyhágó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Görög Roland Otthon Centrum - XVIII. kerület - Királyhágó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY