Eladó ház Pápa 99 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pápa 99 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8258202
Referenciaszám: 114345
Frissítve: 8 napja

Pápa eladó ikerház 4 szobás: 44,5 millió Ft

44,5 millió Ft
449 495 Ft/m²
99 m²
Alapterület
600 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 140 806 Ft
Második évtől
184 621 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprém megye, Pápa, eladó ikerház. Részben felújított ikerház keresi új tulajdonosát! Eladásra kínálok Pápán egy 1960-as években épült, 99 nm-es, 3 szoba + nappalis, tégla falazatú, részben felújított, tehermentes ikerházat 600 nm-es telekkel. Tartozik az ingatlanhoz fedett terasz, kamra, és egy átalakított garázs. Több felújítás történt az ingatlanon. A fűtést egy kb. 2 éves gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán biztosítja. Az ingatlanban minden közmű megtalálható. A ház új tetőt kapott cserép héjazattal, új lécezéssel és fóliaszigeteléssel. Fafödémmel készült és borított gerendás. Külső hőszigetelés (5 cm) a ház utcafronti homlokzatán található. A nyílászárók műanyagok és redőnyözöttek. A bejárati ajtó cseréje megtörtént. A villanyvezetékek eredetiek. Klímával felszerelt. A fürdőszobában fürdőkád és zuhanykabin is beépítésre került. Az udvaron található kerti csap és sokfajta gyümölcsfa, mint pl. szilva, birs, meggy, sárgabarack, alma, valamint szőlő, ribizli és eper. Tekintse meg, és legyen ez az ingatlan az otthona! Hívjon bizalommal! Irányár: 44.500.000 Ft. Győr városa 20 perc alatt elérhető az új autóúton keresztül. Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére. A Homexpert ingatlaniroda további szolgáltatásai: Jogi képviselet-ügyvédi háttér, díjmentes banksemleges hitel- CSOK és biztosítási ügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése. Teljes kínálatunkat megtekintheti a Homexpert Ingatlan weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takácsné Erdélyi Anikó Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 305 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takácsné Erdélyi Anikó Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 305 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY