Eladó ház Nyúl 76 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nyúl 76 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7864976
Referenciaszám: 350852
Frissítve: 20 napja

Nyúl eladó ikerház 4 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
788 158 Ft/m²
76 m²
Alapterület
420 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
LAST MINUTE CSOK lehetőség Nyúlon!!! Idén még igénylehető a CSOK erre a házra! Januártól (a jelenlegi szabályozás szerint) már nem! Nyúl község nem szerepel "falusi CSOK" településlistán, ezért sürget az idő, ha ki szeretnéd használni ezt a lehetőséget! Hogy mennyi támogatást tudsz még idén igényelni, tehát spórolni? Íme a számok: - CSOK (3 gyerekre) - 10M - Babaváró (3 gyerek után elengedik) - 10M - Kamattámogatott CSOK-hitel (THM 3,3%) - 15M, melyből a 3. gyerek után 5M-t szintén elengednek! - illetékmentesség (4%) - 2,4M - 5% Áfa visszaigénylés - 3M Ez több, mint 40.000.000,- Ft!!! Azért az nem rossz, ugye? :-) Nyúl központi részén, csendes utcában eladó új építésű ikerház! Az ikerház mindkét lakása eladó, mindkét ház(rész) 76 m2 alapterületű. A két ház egy 766 m2-es telken épül, a telekre használati megosztás lesz, miszerint az L1 házhoz tartozó telekrész 257 m2, az L2 házhoz 420 m2-es telekrész tartozik. (Galériában a telekmegosztás terve.) Az L1 ház egy fedett terasszal is rendelkezik. - Nappali + 3 szoba - fürdő + WC - külön WC - amerikai konyhás étkező, nappali Az ár mindkét ház esetében a FŰTÉSKÉSZ állapotra vonatkozik, igény esetén KULCSRAKÉSZ állapotban is kérhető. A falazat 30-as Prortherm tégla, 15 cm szigeteléssel. A tető cserép borítást kap, a nyílászárók 3 rétegű, fehér, műanyag nyílászárók, hőszigetelő üvegezéssel. A fűtésrendszer a legszigorúbb energetikai elvárásoknak megfelelően épül, padlófűtéssel. Igény szerint a ház napelemmel kerül átadásra! A házra CSOK igényelhető, a közelben iskola, óvoda, bölcsőde, bolt, buszmegálló, vasútállomás! Nyúl nagyobb része síkságon terül el, felette a dombok közé ékelődve található a Szurdik, Európa egyik legnagyobb homokkőben kialakult szurdokvölgye, melynek falaiból borospincék nyílnak. Jó bortermő vidék, a területen főleg a fehérborok a jellemzőek, a Pannonhalmi borvidékhez tartozik. Szép új ház, jó helyen! :-) Hívj bármikor és nézzük meg! 06-70/56-26-999 Cégünk ügyvédi szolgáltatásokkal, jogi tanácsadással, illetve rövid határidejű energetikai tanúsítvány elkészítésével segíti az ügyleteket.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
C
amerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Berecz Pál Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 562 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Berecz Pál Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 562 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY