Eladó ház Nyíregyháza, Újkistelekiszőlő 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nyíregyháza, Újkistelekiszőlő 80 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8125252
Referenciaszám: 180800905
Frissítve: 10 napja

Nyíregyháza eladó ikerház 4 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
525 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
643 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 895 Ft
Második évtől
174 249 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Befektetési Lehetőség! Eladó Ikerház Nyíregyháza - Újkistelekiszőlő Családi Házas Övezetében Hosszú távú bérleti szerződés alapján garantált havi bevétellel!   Ingatlanok: Ikerház két részből áll: az első rész 42.000.000 Ft, a hátsó rész 45.000.000 Ft.   Eladásra kínálunk egy kiváló befektetési lehetőséget Nyíregyháza népszerű Újkistelekiszőlő családi házas övezetében. Az ingatlan jelenleg hosszú távú bérleti szerződés keretében van, havi 540.000 Ft+áfa/hó bérleti díjért!   Ingatlan részletei: Telek mérete: 643 nm, kerttel és parkolási lehetőséggel. Alapterület: Mindkét ház 80 nm, masszív tégla falazat. Modern kényelem: Műanyag nyílászárók biztosítják a korszerű szigetelést és hangszigetelést. Belépési tér: Nappali, 3 szoba, előszoba, konyha-étkező, fürdőszoba-wc, plusz egy külön WC. Kényelem és energiahatékonyság: Fischer klíma a nappaliban, infrapanel fűtés minden szobában és a fürdőszobában. Teljesen felszerelt konyha: Gépesített (hűtőszekrény, sütő, páraelszívó, mikrohullámú sütő). Parkolás: Biztosított az udvarban.     Miért érdemes befektetni? Ez az ingatlan ideális választás befektetőknek, akik stabil havi jövedelemre és hosszú távú bérbeadásra törekednek. A modern fűtési és klímaberendezések, valamint a teljes körű felszereltség vonzóvá teszik az ingatlant bérlők számára is.     További információért és megtekintésért kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakocsibeállóinternetbútorozottvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Petró Anita Elements Group Az iroda összes hirdetése
+36 20 331 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Petró Anita Elements Group Az iroda összes hirdetése
+36 20 331 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY