Eladó ház Nagytarcsa, Felsőrét lakópark 101 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagytarcsa, Felsőrét lakópark 101 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7791238
Referenciaszám: 11-2400
Frissítve: 22 napja

Nagytarcsa eladó ikerház 4 szobás: 76 millió Ft

76 millió Ft
752 475 Ft/m²
101 m²
Alapterület
360 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 240 477 Ft
Második évtől
315 308 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
2023.IV.negyedév KÖLTÖZHETŐ KERTVÁROSI HANGULAT - AA++ ENERGETIKA - PRÉMIUM MINŐSÉG A kertvárosi hangulat adott, a korszerű technológiák alkalmazása természetes, a prémium minőség garantált. Fontos Önnek, az alacsony fenntarthatóság és emellett szívesen élvezné egy tetőtől talpig modern otthon nyújtotta kényelmet? Jó hírem van! Megtalálta, amit keres! Nagytarcsán, a Felsőrét lakóparkban, alacsony forgalmú, aszfaltos utcában kínálunk eladásra, újonnan épülő, AA++ energetikai besorolású ikerházat. A beruházó csak ezen a területen több referencia ingatlant tud felmutatni, ezeket kívülről természetesen megmutatjuk érdeklődés esetén. Az alaprajzok kialakításánál elsődleges szempont volt egy kényelmes, funkcionális és jól átgondolt élhető otthont teremteni. 101 m2-en amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, külön WC, kényelmes fürdőszoba, gépészeti+háztartási helység, dolgozó szoba kapott helyet. A nappalihoz 22 m2-es tágas terasz kapcsolódik. A műszaki tartalom teljes egészében igazodik a XXI. századi elvárásokhoz. Az épület első osztályú, a mai kor igényeinek megfelelő, korszerű, minőségi anyagokból és technológiával készült, kizárólag magas szintű megoldásokkal van felszerelve, melyek lépést tartanak a legújabb trendekkel. Energia takarékos, megújuló energia üzeműek, AA++ energetikai besorolásúak, közel 0 energia kibocsátással rendelkeznek. Műszaki tartalom a teljesség igénye nélkül: - 15 cm grafitörleményes hőszigetelés - Az épület fűtése levegő hőszivattyús padló - fal felületi fűtéssel történik (minimális energia igény, GEO tarifa az áramszolgáltatótól). A használati melegvíz ellátást is a hőszivattyús rendszer biztosítja. - magas minőségű antracit, műanyag thermo nyílászárók - elektromos vezérlésű kertkapu - NÍVÓ gondozásmentes kerítés VÉTELÁR 76.095.000.- + 5 % visszaigényelhető ÁFA Kérdéseivel megtekintéssel kapcsolatban, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízcsatornakomfort nélkülikocsibeállóamerikai konyhaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarcia Ildikó Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 953 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarcia Ildikó Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 953 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY