Eladó ház Nagyrákos 142 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagyrákos 142 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7830188
Referenciaszám: 164412
Frissítve: 27 napja

Nagyrákos eladó ikerház 4 szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
69 000 Ft/m²
142 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 218 328 Ft
Második évtől
286 267 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164412 hivatkozási számú nagyrákosi ikerház. Ha minőséget és kényelmet keresel, ne keress tovább! Eladásra kínáljuk ezt a lenyűgöző, 142m2-es tégla építésű ikerházat, mely a bájos Nagyrákos település őrségében található. Az ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy otthon, mely esztétikailag és műszakilag is átesett egy teljeskörű felújításon, így a jövőbeli tulajdonosnak már csak a személyes érintéseket és dekorációkat kell hozzáadnia. Főbb Jellemzők: - 2 Szintes Elegancia: A földszint és a tetőtér harmonikus összhangja teremti meg a tökéletes otthont. A kiváló elosztás lehetővé teszi, hogy az otthon minden négyzetméterét hatékonyan kihasználd. - 3 Tágas Szoba: Az ingatlan elrendezése három kényelmes szobát kínál, amelyek változatos célokra használhatóak - hálószoba, dolgozószoba, vendégszoba vagy akár hobbi terem. - Magas Belmagasság: A több mint 270 cm-es belmagasság tágasság érzetet nyújt, és lehetővé teszi a kreatív belső tér kialakítását. - Minőségi Anyagok: Az ingatlan felújítása során kizárólag minőségi anyagok és burkolatok kerültek felhasználásra, így a tartósság és az esztétikum egyaránt garantált. - Kényelem és Karbantartás: A kis udvar lehetőséget nyújt könnyű karbantartásra, így nem kell aggódnod a terület gondozásáért. - Összközműves, Elektromos Fűtés: Az ingatlan összközműves, de az elektromos fűtés rendszer került előtérbe, ami hatékony és környezetbarát hőforrást biztosít. - Napelemhez vezetékek kiépítésre kerültek és az engedély is beszerezve. - Üdülőövezeti részen Ez az ingatlan nem csak egy ház, hanem egy életstílus lehetősége. Csendes környezet, ahol pihenésre és feltöltődésre van lehetőség, miközben minden modern komfortot élvezhetsz. Változtasd meg az életed és válj részévé ennek a lenyűgöző otthonnak! Ha érdeklődsz vagy további információkat szeretnél az ingatlanról, ne habozz, lépj velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeken. Az ingatlan megtekintése előzetes egyeztetés alapján lehetséges. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó nagyrákosi ikerház, vagy bármely más ikerház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #164412 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A ikerház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY