Eladó ház Nagymaros, Központ 96 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagymaros, Központ 96 nm
Hirdetéskód: 8258083
Referenciaszám: 339265
Feltöltve: 3 napja

Nagymaros eladó ikerház 4 szobás: 86,9 millió Ft

86,9 millió Ft
905 208 Ft/m²
96 m²
Alapterület
900 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 274 967 Ft
Második évtől
360 530 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagymaroson újépítésű, kétlakásos társasház eladó egyben vagy külön. A kivitelezéskor fontos szempont volt a kiváló minőségű lakóház létrehozása reális, elérhető áron. A ház esztétikus, modern, jó elosztású minden kényelmet kielégítő energiatakarékos otthon. Jelenleg elérhető még mindkettő házrész, így ajánlom több generációs összeköltözőknek, családi otthonnak vagy kiadási céllal. Az utcafronti ingatlan alapterülete 96 nm+6 nm terasz, amerikai konyhás nappalival, 4 külön nyíló szobával, fürdőszoba WC-vel, káddal és tusolóval és egy külön WC-vel kínál kényelmes teret új tulajdonosának. A hátsó ingatlan 80 nm+6 nm panorámás terasz a Visegrádi várra, amerikai konyhás nappalival, 2 szobával, szintén dupla komforttal várja új lakóját. A padlástér beépíthető, feljárati lehetőség kialakításra került, így a hasznos terület további 50 nm-rel bővíthető mindkettő ingatlannál. Emellett a szobák falai közfalak, ezért a tér belső elrendezése a későbbiekben akár igény szerint alakítható. A téli hidegben a hőszivattyús padló-mennyezet fűtés, a nyári melegben pedig a beépített mennyezeti hűtés gondoskodik. A födém vasbeton monolit, a ház külső teherhordó szerkezete 30-as N+F porotherm tégla, 12 cm -es hőszigeteléssel. Az elektromos, távirányítható redőnnyel felszerelt nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel ellátott antracit színű műanyagból készültek. A telek 930 m2 területű, a házhoz tartozik egy-egy 25 m2-es garázs és egy-egy, a garázsból nyíló 4 m2-es tároló. A garázsban igény esetén kialakítható wellness részleg is. A ház jelenleg 90-%-os készültségben van, várhatóan május-júniusra költözhető. A városban boltok, posta, orvosi rendelő, bölcsődék, óvodák, iskolák, a vasútállomás és a Duna-part is 10 perces séta távolságra található. Nagymaros Budapestről az M2-es autópályán vagy a Nyugati-pályaudvarról induló vonattal 45 perces menetidővel elérhető. Ha egy minden igényt kielégítő újépítésű házat keres közel Budapesthez, akkor mindenképp nézze meg ezt az ingatlant! Irányár: 86.9M/lakás Kérdés esetén vagy megtekintés egyeztetésével kapcsolatban várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
A++
villanygázvízcsatornaduplakomfortosgarázskertpanorámaamerikai konyhahőszigeteltredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Máthé Eszter Dunakanyar Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 335 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Máthé Eszter Dunakanyar Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 335 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY