Eladó ház Mórahalom 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mórahalom 150 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8247668
Referenciaszám: 323243
Feltöltve: ma

Mórahalom eladó ikerház 5 szobás: 52 millió Ft

52 millió Ft
346 667 Ft/m²
150 m²
Alapterület
370 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 164 537 Ft
Második évtől
215 737 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 2 db új építésű ikerház Mórahalom egyik dinamikusan fejlődő részén, a Kissori úton. Az ingatlanok jelenleg szerkezetkész állapotban vannak, kb. 40%-os készültséggel, ideális választás azok számára, akik saját igényeire szabva szeretnék befejezni új otthonukat. A kivitelező vállalja a kulcsrakész kivitelt is. A házak építésénél elsődleges szempont volt a fenntarthatóság. Mi teszi ezeket a házakat fenntarthatóvá? - Az energiaellátást korszerű napelemek biztosítják. - Az otthon hűtéséről és fűtéséről egy energiatakarékos hőszivattyús rendszer gondoskodik. - A kiváló minőségű hőszigetelő anyagok hozzájárulnak az alacsony rezsiköltségekhez. Az épületek jelenlegi állapota a következőket tartalmazza: - 15 cm-es homlokzati hőszigetelés, egységes fehér színű, sötét lábazattal - 30 cm-es Porotherm X-Therm Rapid téglából épült falak - Háromrétegű, Szeplaszt nyílászárók - Redőnyök, a teraszajtóknál motoros kivitelben - Kész válaszfalak - 8 kW-os napelemes rendszer akkumulátorpakkal - Bramac Tectura tető - 3x16 A villamos teljesítmény - 30 cm-es fújt födémhőszigetelés ÁR: 52.000.000 Ft Kulcsrakész lehetőség: - Burkolás munkadíja (burkolóanyag nélkül) - Festés színezett anyagokkal - Gipszkartonozás - Beltéri ajtók (maximum 120.000 Ft/db árig) - Esztrich betonozás - Padlóhőszigetelés - Gépészeti szerelés szaniterek nélkül - Padlófűtés, mennyezeti vagy falhűtés - Hőszivattyús rendszer - Villanyszerelés (kapcsolók és lámpák nélkül, de vezetékezéssel és biztosítékkal) Ár: 72.000.000 Ft Az ár nem tartalmazza: - Közműcsatlakozások - Asztalosmunkák - Terasz burkolása - Járda és kocsibeálló kialakítása Ez az ingatlan tökéletes választás, ha saját elképzeléseid szerint szeretnéd befejezni a házad kialakítását egy csendes, mégis növekvő városrészben! További információért keressen az elérhetőségeimen!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
B
duplakomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szerencsés Tilla ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 997 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szerencsés Tilla ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 997 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY