Eladó ház Monorierdő 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Monorierdő 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8238727
Referenciaszám: M287689-4738512
Frissítve: ma

Monorierdő eladó ikerház: 73 millió Ft

73 millió Ft
730 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
772 m²
Telek
2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 230 985 Ft
Második évtől
302 862 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy igazán kiváló lehetőség Budapestről kiköltözőknek, családoknak ! Pest vármegyében, Budapesttől alig 30 kilométerre Monorierdő egyik csendes szegletében eladásra kínálok egy (két fedett terasszal együtt) 100 négyzetméteres szigetelt téglafalazatú családi fészket. A 772 négyzetméternyi alapterületen fekvő ikerház egyik fele sarok-telekrészen található minimális előkerttel rendelkezik ami viszont éppen elegendő a gyerekek részére. Hátsó bejárata egy fedett teraszhoz vezet, mely gépkocsibeállónak lett kialakítva. A 2010-ben épült házban két 11,7 négyzetméternyi alapterületű szoba található, de a 21 négyzetméteres fűtött garázs szobává alakítható (a kialakított gépkocsibeálló miatt ez nem venné el a parkolási lehetőséget). A lakásba belépve egy közlekedőbe jutunk ahonnan a garázsba, az egyik szobába, illetve a lakótér többi részébe jutunk. Az amerikai konyhás nappali világos, kényelmes életteret biztosít a leendő tulajdonos részére, innen egy kis gardrób és egy kis kamra érhető el, valamint a hátsó terasz és így a hátsó kijárat. A nappaliból nyílik egy közlekedő még, melyből a másik szoba, egy külön WC és a fürdőszoba közelíthető meg. A nappaliban klíma is található, valamint a ház riasztóval ellátott. A ház fűtése gáz cirkokazánról üzemel, ugyanakkor nemrégiben napelem is került telepítésre mely új lehetőségeket nyit az energiahatékonyság irányába. A vezetékes víz mellett fúrott kút is használható öntözésre. Vásárlás esetén a konyhabútor gépészettel a házban marad. A további információért, műszaki tartalomért keressen bizalommal! Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt a csodálatos otthont, amely hamarosan az öné lehet! Ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan teljes vételárával? Kollégáim azonnali kedvező OTP hitel konstrukciókat és tanácsadást tudnak biztosítani, megfelelő feltételekkel akár babaváró hitel ügyintézést is! Ha megtetszett Önnek az ingatlan kérem hívjon és tekintsük meg együtt, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Andor OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 674 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozák Andor OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 674 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY