Eladó ház Mogyoród 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mogyoród 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8250333
Referenciaszám: 209001629
Frissítve: ma

Mogyoród eladó ikerház 7 szobás: 115 millió Ft

115 millió Ft
575 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
250 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 363 880 Ft
Második évtől
477 111 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk Mogyoród egyik legszebb részén, Klastromhegyen, egy teraszos, erkélyes, 200 nm-es, 7 szobás, 2 fürdős, garázsos házat. Az ingatlan 1985-ben épült és az évek során folyamatosan karbantartották. A ház fűtéséről egy gázcirkó és egy vegyes tüzelésű kazán, míg a nyári kánikula elviseléséről a klímák gondoskodnak. A nyílászárókat korszerű több kamrás szigetelt kivitelűekre cserélték, valamint egy külső hőszigetelést is kaptak a külső falak, így a rezsiköltségek alacsonyan tarthatóak. A gépjárművel a garázsban vagy térkövezett beállón lehet biztonságosan parkolni.     Az ingatlan összközműves és valamennyi közműhöz külön mérőóra tartozik.   Több generáció vagy vállalkozás részére is alkalmas lehet az ingatlan.   A telek mérete: 250 nm.   Helyiség lista: - Előtér - Közlekedő - 7 szoba - 2 fürdőszoba - Konyha, - Étkező - Kamra - Lépcsőház - Terasz - Nappali  - Gépészet - Barkács helyiség - Garázs   Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, kertes házas övezetben található. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben. Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot. Várom megtisztelő érdeklődésüket.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosgarázsinternetvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Zoltán Egylet.hu Az iroda összes hirdetése
+36 70 550 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Zoltán Egylet.hu Az iroda összes hirdetése
+36 70 550 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY