Eladó ház Mogyoród, LAKE FOREST VILLAPARK 300 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mogyoród, LAKE FOREST VILLAPARK 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7835670
Referenciaszám: 11-2438
Frissítve: 7 napja

Mogyoród eladó ikerház: 339 millió Ft

339 millió Ft
1 130 000 Ft/m²
300 m²
Alapterület
600 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 072 655 Ft
Második évtől
1 406 441 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
LAKE FOREST VILLAPARK - PRÉMIUM MINŐSÉG - ELEGANCIA - BIZTONSÁG Pár percre a fővárostól, természetvédelmi terület közepén, nívós lakóparkban kínálok eladásra egy minimál stílusban épült ikerház mindkét lakását. Az épület megtervezésénél fontos szempont volt, a belső kert és a terasz jól szeparált, teljes magánszférájának kialakítása. Az 1200 nm-es telekre épült ikerház intimitását tökéletesen sikerült megőrizni. A legkorszerűbb műszaki megoldások alkalmazása ebben a kategóriában már alapkövetelmény. Ami mégis megkülönbözteti a hasonló stílusban épült ingatlanoktól, az a gondosan kiválasztott burkolatok, szaniterek, falikárpitok, tapéták és a berendezés harmónikus összhangja. Ékes példája a szenvedélyes otthonteremtés és a jóízlés találkozásának. A ház netto alapterülete 236 nm , a földszinten 68 nm terasz közvetlenül a nappali-étkezővel kapcsolatos. Ezen a szinten tágas, amerikai konyhás nappali, - üveg ajtóval leválasztható - , csodaszép fürdőszoba, szülői háló - szauna és kertkapcsolattal - található. Az emeleten 2 háló, fürdőszoba és egy hatalmas gardrób áll rendelkezésre. Az emeleti lakrészt 77 nm terasz öleli körül. A garázsban 2 autó kényelmes parkolására van lehetőség. Ezen a szintén találjuk a gépészeti helységet és egy minden igényt kielégítő konditermet is. Műszaki tartalom a teljesség igénye nélkül: - Monolit födémek, pillérekkel, 30-as tégla - Szigetelés: Homlokzat 20 cm eps, padló 15 cm-es lépésálló, födém 30 cm - Panasonic hőszivattyú - padló, mennyezet hűtés-fűtés - 3 rétegű kívül-belül színezett, toló és nyíló teraszajtók, szúnyogháló minden nyíló felületen. Árnyékolás: motoros zsaluzia. - Légtechnika: Hővisszanyerős szellőztető rendszer - Központi porszívó - Riasztó és kamera rendszer - Központi vízlágyító - Víztisztító - Szauna A gondosan megtervezett kertben helyet kapott a medence, jakuzzi és egy játszótér is a legkisebbeknek. A villapark extra igényes, gyönyörűen gondozott, kertésszel és portaszolgálattal üzemel. A parkon belül található játszótér, sportpálya, közösségi tér, szabadtéri edzőpálya. A villapark közepén található 7000 nm-es tó lehetőséget nyújt fürdésre, csónakázásra és akár hidegebb téli napokon korcsolyázásra is. Közlekedés Az autópálya 1 km-re található, amelyen Budapest 7 pecen belül elérhető. Köszönhetően a lakóparkot és az M3-ast elválasztó több száz méteres erdősávnak, a forgalom zajából az itt élők semmit nem érzékelnek. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, nézze meg az ingatlanról készült filmet! Kérdéseivel, megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízcsatornakomfort nélküligarázsamerikai konyhagardróbteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarcia Ildikó Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 953 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarcia Ildikó Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 953 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY