Eladó ház Lábatlan 26 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lábatlan 26 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8281991
Referenciaszám: HZ033985
Feltöltve: 8 napja

Lábatlan eladó ikerház 1 szobás: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
562 264 Ft/m²
26 m²
Alapterület
50 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 146 Ft
Második évtől
61 817 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó házikó Lábatlanon!Lábatlan frekventált részén, eladásra kínálok egy közel 30 nm-es, egyszobás házikót.Hosszú parasztház első lakrészét kínálom eladásra!Az ingatlan vegyes falazatú (vályog+kő). Kívülről 5 cm-es szigetelést kapott, illetve le lett színezve.Villanyhálózata cserélve lett, új mérőórát is kapott. Ablakai 2 rétegű műanyagok melyek redőnyökkel felszereltek.Előszoba, konyha-étkező, fürdőszoba valamint egy szoba került kialakításra.Az otthon melegét cserépkályha biztosítja, ami nemcsak gazdaságos megoldás a fűtésre, hanem kellemes hangulatot is teremt.A villanyóra lehetővé tesz egy fűtő-hűtő klíma beszerelését is.Telke rendezett, osztatlan közös tulajdonban van, a bejárás gyalogosan és autóval is szolgalmi joggal van biztosítva.Az ingatlanhoz tartozik egy külön tároló is a kert hátsó részében.Lábatlan település kedves, barátságos környezetet biztosít az itt élők számára. A városban található óvoda, iskola, üzletek és egy gyönyörű park, amely ideális hely a kikapcsolódásra.A Duna part közelsége nyugodt és természetközeli életet kínál az itt élőknek. Lábatlan elhelyezkedése kedvező, Budapest és Esztergom könnyen elérhető.Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik nyugodt, de mégis központi helyen szeretnének élni egyedülállóként akár. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását és tegyünk egy lépést álmai otthona felé!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hatos Klaudia Duna House - Nyergesújfalu Az iroda összes hirdetése
+36 30 751 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hatos Klaudia Duna House - Nyergesújfalu Az iroda összes hirdetése
+36 30 751 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY