Eladó ház Kistarcsa 360 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kistarcsa 360 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8274836
Referenciaszám: 22_peb
Frissítve: 1 napja

Kistarcsa eladó ikerház 4 szobás: 106,99 millió Ft

106,99 millió Ft
0 Ft/m²
360 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 338 535 Ft
Második évtől
443 880 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Kistarcsán, a Simándyligetben, egy mediterrán stílusban épült 2 szintes ikerház fél. Paraméterek: 116 m2 nettó lakótér 360 m2 kizárólagos telek Földszint: Garázs Előszoba Hálószoba- fürdőszobával Konyha-étkező Tágas nappali Terasz (21,5 m2) WC Emelet: Közlekedő 2 hálószoba, mindkettő terasz kapcsolattal Fürdőszoba-wc Az ingatlan 2008-ban épült az akkori legkorszerűbb anyagokból, 5 cm-es dryvit szigeteléssel. A bejárati ajtó biztonsági, az ajtó és az ablakok( spalettával) hőszigetelt fából készültek. A fűtés gázcirkóval biztosított, padlófűtéssel és radiátorokkal, illetve a nappaliban hangulatos kandalló tudja még biztosítani az otthon melegét. Tervdokumentáció prezentálható a vevő kérésére. A lakás kialakítása kényelmes, a konyha-étkező egy légtérben, a nappali tágas, illetve terasz kapcsolatos. A földszinti szülői hálóhoz külön fürdőszoba tartozik. A garázs, melyben egy autó kényelmesen elfér, a lakásból is megközelíthető, illetve ebben a helyiségben is van egy tároló. Az emeleti hálószobákhoz 1-1 tágas terasz került kialakításra, illetve van egy kis közlekedő, amelynek egyik része kiválóan alkalmas dolgozó helyiségnek. Az egyik szobában beépített szekrény is van. A burkolatok magas minőségű anyagok, illetve kívül - belül, műkő ablakpárkányok kerültek felszerelésre. A padlástér, tető szigetelt. A terasz télisíthető, nagyságából adódóan az egész család kellemes pihenését tudja biztosítani. A kert szépen rendben van tartva, fákkal, virágokkal, bokrokkal dúsított. Kialakításra került egy sütögetésre alkalmas hely, illetve van egy kis faház, mely a kerti szerszámok, bútorok tárolására is kiválóan alkalmas. Extrák: Kamera rendszer Riasztó rendszer Locsolórendszer (külön mérővel) Egyéb információ: a konyhabútor , vaskályha, (kandalló), falra szerelhető napernyő nem képezi az ár részét . A lokáció tökéletes. A környéken kisebb és nagyobb bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, játszótér, kórház stb.… mind megtalálható A közlekedés jó, M0-ás per perc autóval, illetve HÉV és buszmegálló a közelben. Ha egy igazán hangulatos, szép családi otthont keres, akkor ezt az ingatlant szívből ajánlom!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosamerikai konyhaétkező

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Pethő Bertalanné dr. Pethő Bertalanné ev. Az iroda összes hirdetése
+36 30 728 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Pethő Bertalanné dr. Pethő Bertalanné ev. Az iroda összes hirdetése
+36 30 728 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY