Eladó ház Kiskunlacháza 82 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kiskunlacháza 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8113277
Referenciaszám: 316394
Frissítve: 16 napja

Kiskunlacháza eladó ikerház 4 szobás: 53,9 millió Ft

53,9 millió Ft
657 317 Ft/m²
82 m²
Alapterület
320 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 549 Ft
Második évtől
223 620 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiskunlacházán két kivételes otthon vár Önre – ne maradjon le, válasszon, amíg lehet! Közel a központhoz, most eladó két megújuló energiás, hőszivattyús, padlófűtéses ikerház fél, mindkettő tágas, világos, és jól átgondolt elrendezéssel büszkélkedik. Három hálószoba, amerikai konyhás nappali, és egy terasz. Melyik az Ön álomotthona? Bruttó 105 nm / Nettó 80 nm, 457 nm telekkel – Ár: 56,9 M Ft Felszereltség: Redőny, klíma konyhabútor!! és minőségi burkolatok vannak letéve már– az otthon, ahol a nyár is hűvös, a tél pedig meleg marad! Bruttó 103 nm / Nettó 82 nm, 320 nm telekkel – Ár: 53,9 M Ft Ideális azoknak, akik egy kicsit kisebb telekre, de még mindig tágas belső térre vágynak. Miért válassza valamelyiket? Energiatakarékos és zöld: Hőszivattyú, padlófűtés, és 30-as Porotherm téglából épült falak – ezek az otthonok úgy spórolnak, hogy közben nem áldoznak fel semmit a kényelemből. Tökéletes elrendezés: Mindkét házban amerikai konyhás nappali, három hálószoba, külön WC és fürdő, kamra, valamint egy 18 nm-es terasz, ahol élvezheti a friss levegőt. Privát tér, minimális kapcsolat: Az ikerházak csak a tárolónál érintkeznek, így a szomszéd sem zavarja meg a pihenést – kivéve, ha áthívja egy közös grillezésre! Teljesen körbekerített telkek: Fa betétes utcafronti kerítéssel – mert még a kerítésnek is stílusa van! Extra: Burkolatok az Ön ízlése szerint az 53,9 M ft házban: Hideg- és meleg burkolatok 3000 Ft/nm-ig választhatóak, így a végső simítások teljesen az Ön kezében vannak. Az 56,9 M ft -os ingatlanban erre sincsen gondja az ingatlan már búrkolt. Ingyenes hitel- és CSOK ügyintézés: Nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra – mi mindenben segítünk, így Önnek csak a kulcsot kell átvennie! Ne habozzon – hívjon most! Elérhető vagyok hétfőtől vasárnapig, és ha éppen nem tudom felvenni a telefont, ne aggódjon – gyorsabban visszahívom, mint ahogy eldönti, melyik házba szeretne beköltözni! Várható átadás 2024 őszén – legyen Ön az, aki elsőként lép be ezekbe a csodás otthonokba!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
A++
összkomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcsné Kertesy Tünde Kertesy Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 670 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcsné Kertesy Tünde Kertesy Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 670 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY