Eladó ház Inárcs 95 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Inárcs 95 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7777419
Referenciaszám: 3249
Frissítve: 14 napja

Inárcs eladó ikerház 4 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
735 789 Ft/m²
95 m²
Alapterület
450 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJ PROJEKT !!!!! ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOK! ZÖLD OTTHON hitel feltételeinek megfelelő ingatlanok épülnek BB+ minősítéssel, Budapesttől 35 km-re INÁRCSON! 13 db ingatlan készül, ebből 11 db 95 m2-es, 2 pedig 108 m2. Az épülő házak egy most kiépült lakópark részei, minden igényt kielégítenek. Nagy telek ( 450 m2) Nagy és világos terek, 30 m2 feletti amerikai konyhás nappali, 10-12 m2-es hálószobák , 3 illetve a 108 m2-esben pedig 4 hálószoba található. Az egyik hálószobához külön mosdó tartozik. Fűtés hőszivattyúval történik, az egész lakásban padlófűtéshez elvezetve. A hideg meleg burkolatok egyénileg választhatók (4000 Ft , 2500 Ft) ettől eltérni a különbözet megfizetése mellett lehet. Az ikerházak a 2 garázzsal kapcsolódnak egymáshoz. Minden ingatlanhoz tartozik egy elektromos kapuval felszerelt 18 m2-es garázs. 6 db ingatlan saroktelken épül, így a bejárás nem szolgalmi úton, hanem külön bejárattal történik a hátsó ingatlanok esetében. További extrák : klíma és riasztó. A lakópark Inárcs új építésű részén, természethez közel található . Kirándulásra, kutyasétáltatásra, sportolásra kiváló. A közelben sportcsarnok, óvodák, iskola, orvosi rendelők 2 percre. A környéken számos a lehetőség wellness és szabadidős tevékenységhez , kúriák, udvarházak, lovardák, autó-motor pálya rendezvényekkel. Budapestre jutás tömegközlekedéssel a minden órában induló Népligetig közlekedő Volánbusz járattal lehetséges, továbbá a településen áthaladó vasúttal is megközelíthető. Legközelebbi város Dabas, Inárcstól 10 percre, ahol minden megtalálható, szolgáltatók (Bankok, Földhivatal, Kormányablak, NAV, Bíróság, Rendőrség, Gimnázium, Szakiskola) továbbá a bevásárlásokat is helyben lehet intézni ( Tesco, Aldi, Spar, Pepco, rengeteg kis üzlet, havonta kirakodóvásár) Az ingatlanokhoz CSOK és kedvezményes hitel igényelhető ! Babaváró hitel a feltételek teljesülése esetén önerőként beszámítható . 5 %-os lakásáfa visszatérítés ! Irodánk teljes kőrű INGYENES hitelügyintézést vállal az ország összes bankjával! Kulcsátadásig követjük az ügymenetet. Szerződéskötéshez, és bármilyen jogi kérdésben saját ügyvédeink állnak rendelkezésre ! Portfóliónkban több új építésű ingatlan található, tervezés alattiakról is tudunk információval szolgálni! Az építkezés és referencia házak megtekinthetők ! Keressen akár hétvégén is ünnepnapokon is. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AURORA Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési per adatvedelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázsbútorozottklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csató Gabriella Immo1 Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 30 515 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csató Gabriella Immo1 Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 30 515 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY