Eladó ház Gyömrő 115 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyömrő 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8249367
Referenciaszám: HZ097357
Frissítve: 1 napja

Gyömrő eladó ikerház 4 szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
999 130 Ft/m²
115 m²
Alapterület
459 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 363 564 Ft
Második évtől
476 697 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyömrő kertvárosias részén - a Tőzeges Tó közelében – kínálok megvételre egy jól átgondolt, magas minőségben kivitelezett, Újszerű, Nappali + 3 szobás,gardróbos, Napelemes, Duplakomfortos Ikerházat, hozzátartozó 459 nm-es saját kerttel! Ha olyan lakásba szeretne költözni, ahol a saját kertjében madárcsicsergéssel párosulva tudja meginni a reggeli kávét, ahol a gyermekek önfeledten játszhatnak az udvaron, akkor Önnek ajánlom ezt az ingatlant!Főbb jellemzői: -    2018-ban épült, két szintes Ikerház-    Telek mérete: 459 nm-    Mérete: 95 nm + 20,59 nm-es Fűtött Garázs (az előszobába és a kertbe is be/ki lehet menni, megkönnyítve ezzel a vásárlás utáni könnyed bepakolást) + 12 nm-es Fedett Terasz -    Szerkezete: beton alap + Porfix 30 cm-es tégla, 10 cm-es hungarocell hőszigeteléssel-    Fűtése: Gázkazán, Padlófűtés, Szintenként 1-1db Hűtő-fűtő Klíma-    Napelemek: 4,8 kwh, a villanyköltség 0 Ft.--    Három fázisú áram-    Redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott műanyag Nyílászárók, 3 rétegű üveggel, bukó-nyíló szerkezettel Elrendezése:Földszinten: -    Amerika Konyhás Nappali +Étkező -    Előszoba-    Közlekedő-    Fürdőszoba káddal-    Illemhelység-    Kamra (lépcső alá is benyúlik)-    Garázs (távirányítóval nyitható elektromos ajtóval)Emeleten:-    3 db Szoba-    Gardrób szoba-    Közlekedő -    Fürdőszoba (Zuhanyzóval és Wc-vel) A Tágas és világos Nappaliból közvetlenül ki tudunk menni a Teraszra/ Udvarra, amely ideális helyszíne lehet a nyáresti grillezéseknek és beszélgetéseknek. A képeken is látható, hogy a kert mérete ideális Gyermekes Családok számára is. A telek két részből áll: 1.    A ház/terasz közvetlen környezete2.    Pár lépcsőn megközelíthető felső rész, amely a Gyermekek számára egy igazi „Paradicsom”Játszótér, homokozó, medence és tároló is kényelmesen elfér benne, amely biztosítja a gyerekek számára az önfeledt játszás örömét. Kerti csap és Fúrt kút is megtalálható, megkönnyítve általa a locsolást és a medence feltöltést.Gyömrő város folyamatosan fejlődik, kiváló infrastruktúrával rendelkezik. 100 m-re található a buszmegálló, a Volánbusszal Monor és Örs vezér tér között közlekedhetünk, illetve a helyi busz is itt áll meg, amely a központon keresztül a Vasútállomásra visz. Vonattal pedig a Keleti-pályaudvarra érkezhetünk 25-35 perc alatt, visszafelé Szolnokig közlekedik.M0-s és M4-es autóút pár percre található.Igényes és átgondolt kialakítás, rendezett, tágas beltér, kedves és Családbarát szomszédok várják a lakás leendő Tulajdonosát!”.Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2018
Erkély:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tivadarné Kulcsár Imola Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 240 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tivadarné Kulcsár Imola Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 240 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY