Eladó ház Gyömöre 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyömöre 85 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8288085
Referenciaszám: 114728
Feltöltve: 1 napja

Gyömöre eladó ikerház 4 szobás: 47,9 millió Ft

47,9 millió Ft
563 529 Ft/m²
85 m²
Alapterület
380 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 151 564 Ft
Második évtől
198 727 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr-Moson-Sopron megye, Gyömöre, eladó ikerház. Találja meg otthonát Gyömöre csendes utcájában egy újépítésű, igényes kivitelezésű, kiváló térelosztású ikerházban! A lakások (L1 és L2) megvásárolhatók a jelenlegi emelt szintű fűtéskész állapotban, de kérhető a kulcsrakész befejezés is. A meghirdetett ár tartalmazza a lakásokhoz tartozó telekhányad árát. L1 jelű lakás nettó alapterülete 85 nm és a hozzá tartozó telekrész 380 nm. L2 jelű lakás nettó alapterülete 83,83 nm és a hozzá tartozó telekrész 333 nm. Az épület saroktelken helyezkedik el. A saroktelek kedvező adottságát kihasználva a bejutás mindkét lakásba egymástól független. A két lakás és telekrész egymástól teljesen elszeparálható, elkeríthető. Helyiségek: Mindkét lakásban amerikai konyha-nappali-étkező + 3 külön nyíló szoba, fürdőszoba, külön WC, szélfogó, kamra és közlekedő található. Műszaki tartalom: A főfalak 30cm vastagságú Porotherm téglából falazottak. A homlokzati szigetelés 15cm, a fődémen pedig 30cm vastagságú. A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok. Bramac tetőcserép Antracit színben. A fűtés és a meleg vízellátás Ariston kombi gázkazánról vezérelt, a hőleadást padlófűtés rendszer biztosítja. Az elektromos redőny, riasztórendszer és klíma kialakításának lehetősége előkészítve. Gyömöre község 15-20 perc alatt megközelíthető a Pápa és Győr térségét összekötő 83-as gyorsforgalmi útról. A település jól strukturált, igazi otthont nyújt. Rendelkezik bölcsődével, óvodával, általános iskolával, háziorvosi rendelővel. A közlekedés busszal és vasúttal is kiváló. Ajánlom mindazoknak, akik kellemes környezetben szeretnének élni! Falusi CSOK igénybe vehető. Ha felkeltette érdeklődését, várom hívását! Irányár: 47.900.000 Ft lakásonként. Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére. A Homexpert ingatlaniroda további szolgáltatásai: Jogi képviselet-ügyvédi háttér, díjmentes banksemleges hitel- CSOK és biztosítási ügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése. Teljes kínálatunkat megtekintheti a Homexpert Ingatlan weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takácsné Erdélyi Anikó Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 305 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takácsné Erdélyi Anikó Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 305 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY