Eladó ház Gyál 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyál 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8286247
Referenciaszám: 114257
Feltöltve: 4 napja

Gyál eladó ikerház 4 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
1 214 286 Ft/m²
70 m²
Alapterület
275 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 955 Ft
Második évtől
352 648 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
GYÁLON, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN HAGYOMÁNYOS IKERHÁZ FÉL ELADÓ! Gyálligeten, Vecsés útról nyíló egyik csendes mellékutcában, kertvárosi környezetben, rendezett szomszédokkal eladó egy 2006-ban épült földszintes ikerház fél. A saját használatú gondozott telek ide tartozó mérete 275 nm, mely autóbeállónak, pihenésnek és kertészkedésnek is ad lehetőséget, mivel a növények locsolását kút segíti. A hátsó kertben kis faház is felállításra került, a szerszámoknak és a medence helye is térkövet kapott. A telken 2 gyümölcsfa és málnabokrok lettek ültetve, ezen kívül több örökzöld és évelő növény is. A felépítmény 30-as téglából épült, 70 nm, nappali + 3 hálószobás, 18 nm-es fedett terasszal. Belépve a tágas előszoba, balra 2 hálószoba, kádas mellékhelyiséges fürdőszoba, szemben a külön toalett, kamra, jobbra az amerikai konyhás nappali a házékességével, a szép és praktikus egyedi kandallóval. A ház fűtését gázcirkó szolgáltatja, hűtését pedig egy klíma a nyári melegben. A nyílászárók thermo fa ablakok, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Vétel esetén az ingatlanban maradhat a konyhabútor, gáztűzhellyel, szagelszívóval és a mosogatógéppel, a fürdőszoba szekrények, a klíma és a beépített szekrény. A lakásból lehajtható lépcsőn mehetünk fel a padlástérbe, mely jelenleg tárolásra alkalmas, de megemelve, beépítve lakhatásra is. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, költözhető, jó állapotban van. A házon 5 cm külső szigetelés van. A környék folyamatosan fejlődik, buszjárat, iskola, bevásárlási lehetőség séta távolságra van. Buszok a közelben (84E, 94E, 55, 89E) Bp. Határ út vonalra, de a vecsési Market Centrál bevásárló központ, az M0, az M5 autópálya is csak 5 perc kocsival. Helyi buszjárat is van Vecsésre (576). Az ingatlan 17 órától vagy hétvégén tekinthető meg. Keressen bizalommal, amennyiben kérdése van.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 919 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 919 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY