Eladó ház Gyál 97 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyál 97 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8283114
Referenciaszám: 706627
Feltöltve: ma

Gyál eladó ikerház 4 szobás: 77,5 millió Ft

77,5 millió Ft
798 969 Ft/m²
97 m²
Alapterület
405 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 245 224 Ft
Második évtől
321 532 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Gyálon egy napfényes 97 m²-es, garázsos, fedett teraszos, az udvarban dupla beállóval rendelkező ikerház, amely egy csendes szeparált nyugodt környezetben található 405 m2-es telken. Az ingatlan a Kőrösi úttól néhány perces sétával elérhető. Az épület egy szintes és akár festés után költözhető állapotban van. 3 hálószobás, amerikai konyhás nappalival, az étkezőből nyíló terasz biztosítja a lakás kert kapcsolatát. Elrendezését a képek közötti tájékoztató alaprajzon megtekintheti. A telek parkosított, automata öntözőrendszerrel ellátott és kertvilágítással is rendelkezik, így a kertben eltölthető kellemes nyári estéket garantáljuk Önnek és családjának. Az ingatlan az utcáról elektromos kapun keresztül, 3 m széles viacolor burkolatú behajtóról közelíthető meg, amely automata világítással is felszerelt. A garázs előtt meg lehet fordulni, így a kihajtás is kényelmes mindenki számára. Az ingatlan 2004-ben épült, tégla falazatú, dryvit hőszigeteléssel,beton födémes, műanyag nyílászárókkal, gránit ablakpárkányokkal, minden ablak szúnyoghálóval felszerelt, a fűtést és meleg vizet gáz cirkó biztosítja.A kellemes hőérzetet további 2 klíma segíti. A gépesített konyha és a beépített bútorok a vétel ár részét képezik. A fűtött garázs ablakos, hidegburkolatos, innen lehet feljutni a padlásra is. Az épület külső hőszigeteléssel ellátott, így télen sem kell attól tartania, hogy magas fűtésszámlákkal kell számolnia. Emellett a redőnyözött ablakoknak köszönhetően a nyári hőség sem fogja zavarni a pihenését. Az örökzöldekkel szeparál fedett terasz pedig kellemes kikapcsolódást nyújt. A lakásban klíma, riasztó rendszer, dekorvilágítás és szúnyogháló is megtalálható, hogy teljes biztonságban és kényelemben élvezze otthonát. Ne habozzon, és jöjjön el megtekinteni ezt a fantasztikus lehetőséget! Itt minden adott ahhoz, hogy tökéletes otthont találjon magának és családjának Gyál városában. Kiváló infrastruktúra, óvoda, iskola, bölcsőde üzletek, városközpont Bkk megálló néhány perces sétával elérhető. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, hívjon minket a megadott telefonszámon, vagy írjon nekünk emailt, és szívesen segítünk Önnek a további részletekkel. Várjuk szeretettel!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyhateraszbeépített szekrényklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszesánné Márki Ildikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 388 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszesánné Márki Ildikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 388 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY