Eladó ház Gyál 97 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyál 97 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8255009
Referenciaszám: 323511
Feltöltve: ma

Gyál eladó ikerház 4 szobás: 77,5 millió Ft

77,5 millió Ft
798 969 Ft/m²
97 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 245 224 Ft
Második évtől
321 532 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyál frekventált részén kínálok eladásra egy impozáns, 97 nm-es összkomfortos, amerikai-konyhás nappali+3 hálószobás, földszintes, betonfödémes, garázsos, gyönyörű állapotú ikerházi lakást!!! Az ingatlan 2003-ban épült, 30–as porotherm téglából, válaszfalai 10 cm-es téglából készültek, az épület homlokzata 5 cm dryvit szigetelt. A lakást, esztétikus, átgondolt, dizájnok, letisztult terek jellemzik. Kiváló elrendezése és elhelyezkedése végett családok, fiatal párok, nyugdíjasok és befektetők számára is kiváló választás. Az ikerház jelenleg is lakott, kifogástalan állapotban van, kedves szomszédok, családbarát környezet jellemzi a környéket. A minőségi gépekkel, szagelszívóval felszerelt konyhabútor és a beépített bútorok az ár részét. Fűtése és melegvíz ellátása 24 Kw-os kombi gázcirkóról üzemel radiátoros fűtéssel. Nyílászárói műanyagból készültek, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A nappali teraszkapcsolatos. Az épület hűtéséről inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik. Bár a környék híres a közbiztonságról, az ingatlan riasztó rendszerrel ellátott. Padlástér pakolásra, tárolásra kiválóan alkalmas. A parkosított kert, locsolási almérővel felszerelt, tehát csatornadíjat nem kell fizetnünk. Az ikerházak egymás mögötti elhelyezkedéssel épültek, a szóban forgó eladó ingatlan a kert hátsó felében helyezkedik el, ezáltal a privát szféra adott. Az ikerházhoz tartozó telekterület 404 nm, egy nyélen keresztül érhető el a lakás. A szomszéddal a bejárás közös. Kertben egy 2 állásos könnyűszerkezetes gépkocsibeálló, kerti tároló is az ár részét képezi. Az ingatlanok osztatlan közös tulajdonban vannak, jogilag rendezett, használati megosztással, ügyvéd által hitelesítve. Minden mérőóra külön. Közös költség nincs. Több autóval telken belül a parkolás megoldható. Extrák: -riasztó rendszer -viacolorral burkolt személy és kocsibeálló -alacsony rezsi -gépesített prémium kategóriás konyhabútor -amerikai konyhás nappali -3 db külön nyíló hálószoba - 2 db inverteres hűtő-fűtő klíma -Különálló ablakos garázs (akár 4. szobának is kialakítható) Az utca tiszta rendezett, kedves szomszédokkal lakott. Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás. Ilyen paraméterekkel lévő ingatlan ritka, ide csak költözni kell. Ha ön az álom otthont keresi megtalálta, esztétikus kivitelben, családi házas övezetben. A lakás 1/1 tulajdonban van Per és Tehermentes. További tájékoztatásért keressen a megadott elérhetőségek bármelyikén. IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsolt Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 355 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsolt Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 355 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY