Eladó ház Gyál 97 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyál 97 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8181090
Referenciaszám: H488223
Frissítve: 3 napja

Gyál eladó ikerház 4 szobás: 77,5 millió Ft

77,5 millió Ft
798 969 Ft/m²
97 m²
Alapterület
404 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 245 224 Ft
Második évtől
321 532 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Gyál legkeresettebb lokációjában egy 97 m2-es ikerházat. Kialakítás: - Nappali, konyha, fürdőszoba, wc, közlekedő, 3 hálószoba, garázs,terasz -A lakás gazdaságos fűtését modern hőszabályzós cirkó biztosítja. -Az elektromos vezetékes hálózat: réz kábel. Állapot: Azonnal költözhető állapotban van. A burkolatok és a falak épek és sértetlenek. Költségek: - víz, villany, gáz, csatorna: fogyasztás alapján, saját mérőórával, A házról: · amerikai konyha + nappali + 3 szoba (a szobák külön nyílnak) · 16 nm-es fedett terasz · garázs (fűtött, ablakos, járólapos, 4. szobának kialakítható) · 2 db fedett kocsibeálló, + tároló · a teljes kertet kőkerítés veszi körbe, az érintett ingatlan előtt nincs átjárás · dryvit szigetelés, 2 db klíma, riasztó, gardéna automata öntöző rendszer, kaputelefon, locsoláshoz vízmérő óra, elektromos kapu · műanyag nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval · fűtés, melegvíz: ARISTON kombi gáz-cirkó · beépített konyha és gardróbszekrény · a padlástér is használható tárolásra, lenyitható létrával közelíthető meg · az ingatlan tehermentes, hitelezhető · a kert nyeles telek, a nyél (utca) a kaputól a házig személygépjármű szélességben viakolorral borított, teljesen lekerített, csak az ikerházhoz tartozó, a ház távol esik az utcától, annak zajából semmi nem szűrődik be A környék: · kiváló közlekedés, a háztól, akár gyalogosan, pár percen belül megközelíthető buszjárat, Gyálról Budapest több útvonalon elérhető, közlekedése az agglomerációban kiválónak mondható, több Budapestre közlekedő buszjárat áll rendelkezésre, valamint a Nyugatiba közlekedő vonat. · csendes, barátságos szomszédok · Gyál fejlődő város, modern sportcsarnok, uszoda áll rendelkezésre sportoláshoz, több bevásárlási lehetőséggel. Az ingatlan megvásárlásához jelzáloghitel, CSOK, Babaváró is igénybe vehető, melynek ügyintézésében közvetlenül tudunk segítséget nyújtani. Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődését és szívesen lenne új lakója ennek kedves és korrekt tulajdonos birtokában lévő háznak, úgy forduljon hozzám maximális bizalommal és mindenben segítek.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Terasz:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kartali Gergely Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kartali Gergely Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY