Eladó ház Görcsöny 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Görcsöny 150 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8107399
Referenciaszám: HZ043404
Frissítve: 21 napja

Görcsöny eladó ikerház 2+1 fél szobás: 33,5 millió Ft

33,5 millió Ft
221 942 Ft/m²
150 m²
Alapterület
254 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 106 000 Ft
Második évtől
138 985 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Görcsöny népszerű településrészén iker családi ház eladó!A 254 m2-es telken található épület 124 m2 lakóterülettel rendelkezik, amely 3 szinten helyezkedik el; a tetőtérben 2 külön nyíló szoba, a földszinten szoba-loggia-konyha-étkező-fürdő-2 db WC található. A garázs szinten önálló lakrész: nappali-étkező-konyha-fürdő-WC került kialakításra.Gépkocsi beállási lehetőség az épület előtt biztosított. A telek minden irányból körbekerített.A ház lakható állapotban van; a földszinti fürdő 2020-ban került korszerűsítésre; az épület redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt műanyag nyílászárókkal rendelkezik.A fűtést vegyes tüzelésű kazán és gázfűtés biztosítja, radiátoros hőleadókon keresztül. Az épület tetőszerkezete szigetelt.A környék nyugodt, csendes; ideális választás családosok részére. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, művelődési ház, könyvtár található a településen.A közlekedés kiváló; a közelben találhatók buszmegállók és autópálya csomópontok, így a környező és a távolabbi települések is könnyen elérhetőek.Bővebb információért, megtekintésért várom hívását!Görcsöny népszerű településrészén iker családi ház eladó!A 254 m2-es telken található épület 124 m2 lakóterülettel rendelkezik, amely 3 szinten helyezkedik el; a tetőtérben 2 külön nyíló szoba, a földszinten szoba-loggia-konyha-étkező-fürdő-2 db WC található.A garázs szinten önálló lakrész: nappali-étkező-konyha-fürdő-WC került kialakításra.Gépkocsi beállási lehetőség az épület előtt biztosított. A telek minden irányból körbekerített.A ház lakható állapotban van; a földszinti fürdő 2020-ban került korszerűsítésre; az épület redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt műanyag nyílászárókkal rendelkezik.A fűtést vegyes tüzelésű kazán és gázfűtés biztosítja, radiátoros hőleadókon keresztül. Az épület tetőszerkezete szigetelt.A környék nyugodt, csendes, ideális választás családosok részére. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, művelődési ház, könyvtár található a településen.A közlekedés kiváló; a közelben találhatók buszmegállók és autópálya csomópontok, így a környező és a távolabbi települések is könnyen elérhetőek.Bővebb információért, megtekintésért várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kondorosi Csilla Duna House - Pécs, Kincses út Az iroda összes hirdetése
+36 30 552 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kondorosi Csilla Duna House - Pécs, Kincses út Az iroda összes hirdetése
+36 30 552 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY