Eladó ház Gencsapáti 91 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gencsapáti 91 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8281124
Referenciaszám: U0047143
Frissítve: 4 napja

Gencsapáti eladó ikerház 4 szobás: 76,9 millió Ft

76,9 millió Ft
845 055 Ft/m²
91 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 243 325 Ft
Második évtől
319 042 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gencsapáti új építésű családi házas övezetében előértékesítés keretében kínálunk egy nappali + 3 szobás, 91 nm-es, tégla építésű családi házat, pár percre Szombathelytől, jó minőségű aszfaltos úton megközelíthető, csendes mellékutcában. A 2300 nm-es telken kettő lakóegység kerül kialakításra különböző méretben, körbekerített, önálló telkekkel. A kiváló referenciákkal és jelentős tapasztalattal rendelkező, megbízható, korrekt kivitelező a kialakításnál a legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmazza. Ez 15 cm-es homlokzati szigetelést, három rétegű műanyag nyílászárókat, hőszivattyús fűtést padlófűtéses hőleadással foglal magába, 1100 nm-es saját telekkel, egy nyitott és egy fedett kocsibeállóval. A hideg-,és melegburkolatok, szaniterek, belső ajtók egyedi igény szerint választhatók, a műszaki tartalom a jogszabályok és a józan ész határain belül szabadon változtatható! Az ötletes tervezésnek köszönhetően az ingatlan nagyon jó elrendezésű, 27 nm-es terasszal, külön gardróbbal, háztartási helyiséggel, gépészeti helyiséggel, 2 WC-vel, a fürdőszobában zuhanykabinnal vagy káddal. A lakópark a teljes tereprendezés, kerítésépítés után kerül átadásra, távirányítású sorompóval, kaputelefonnal. Az építkezést végig figyelemmel kísérheti, a tervrajzon módosításokat lehet eszközölni, a hatályos jogi keretek között minden változtatás végrehajtható. Rugalmas fizetési ütemezés, CSOK+ ügyintézés, a vételár a telekárat is tartalmazza. Referenciaházak a helyszínen megtekinthetők. Ár: 76,9 MFt. Költözés: 2025. IV. negyedév. Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2025
Terasz:
27 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Derecskei Csaba Otthon Centrum - Szombathely – Széll Kálmán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Derecskei Csaba Otthon Centrum - Szombathely – Széll Kálmán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY