Eladó ház Fertőrákos 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Fertőrákos 170 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8236310
Referenciaszám: 31461
Feltöltve: 7 napja

Fertőrákos eladó ikerház 4 szobás: 60 millió Ft

60 millió Ft
352 941 Ft/m²
170 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 851 Ft
Második évtől
248 928 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok SZERKEZETKÉSZ ÁLLAPOTBAN Fertőrákos csendes, új építésű utcájában egy 2 szintes ikerházat, 440 m2-es, panorámás telekkel, déli tájolású nagy terasszal, hozzá tartozó 19 m2-es garázzsal! ALSÓ SZINT: 76 m2, itt kialakítható a nappali, étkező, a konyha, fürdő, vendég wc, valamint egy 10-12 m2-es szoba. A belső válaszfalak még variálhatók tetszés szerint. Kialakítható amerikai konyha nappalival, de választható a szeparált konyha is nagy étkezővel, vendég szobával. FELSŐ SZINT: összesen 100 m2, kialakítható 2 külön nyíló nagy szoba, gardróbszoba, esetleg fürdő. Ennek a szintnek az elosztása még szintén igény szerint variálható. A vételár tartalmazza a 19 m2-es garázst! FONTOSABB MŰSZAKI PARAMÉTEREK, KÖZMŰVEK: Az ingatlan főfalai 30-as Porotherm téglából készültek, kiváló hő és hangszigeteléssel bírnak, a 2 ikerház összeérő falai közé pedig további 10 cm hangszigetelés került. Tetőhéjazat: Bramac tetőcserép NYÍLÁSZÁRÓK: 3 rétegű hőszigetelt műanyagok ablakok, redőnnyel. FŰTÉS: Modern levegőhőszivattyú van tervezve, padlófűtéssel. A vízellátás 70 méter mély fúrt kútról történik, melyből tiszta, minőségi, iható víz nyerhető, valamint a telken bio-derítő helyezehető el. Az ingatlan tervezésénél fontos szempont volt a gazdaságos fenntarthatóság, a környezetbarát megoldások. Ebből a típusú ikerházból jelenleg 2 vásárolható meg, az egyik déli fekvésű terasszal, 440 m2-es telekkel, a másik DNY-i tájolású terasszal, 700 m2-es telekkel. IGÉNY ESETÉN LEHETŐSÉG VAN A KULCSRAKÉSZ HÁZ MEGVÁSÁRLÁSÁRA IS. ENNEK PERAMÉTEREIT MEGTALÁLJA A HIRDETÉSEIM KÖZÖTT! Mindkét ingatlan MŰSZAKILAG egy abszolút MAGAS SZINTŰ, igényes kivitelezés ! KINEK AJÁNLOM? - akik szeretik a nyugalmat, természet közeli elhelyezkedést, és nem egy szomszédokkal "túlzsúfolt" lakóparkban képzelik el a jövőt! A ház körbe napozott, világos, tágas terekkel rendelkezik, és kialakításából adódóan teljes mértékben megfelel nagyobb családok, akár 2 generáció részére is. De ami a leginkább figyelmet érdemel, hogy ennek a családi otthonnak a fenntartása egy panel lakáséval vetekszik!! További információért keressen bizalommal! Hétvégén is fogadom hívását! (Az alaprajz tájékoztató jellegű) SZERKEZETKÉSZ VÉTELÁR MELYBEN MÁR BENNE VAN A TELEK ÁRA IS: 60.000.000 forint Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kertamerikai konyhaklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Levente Immo1 Sopron Az iroda összes hirdetése
+36 30 346 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Levente Immo1 Sopron Az iroda összes hirdetése
+36 30 346 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY