Eladó ház Erdőkertes 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Erdőkertes 110 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8267867
Referenciaszám: 2517851
Feltöltve: 2 napja

Erdőkertes eladó ikerház 5 szobás: 87,9 millió Ft

87,9 millió Ft
799 091 Ft/m²
110 m²
Alapterület
600 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 278 131 Ft
Második évtől
364 679 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Erdőkertesen, forgalomtól mentes csendes utcában, újszerű állapotú, nappali + 4 szobás ikerházfél kocsibeállóval, szépen gondozott 600nm-es telekkel eladó! Az ingatlan 2009-ben épült, falazata 38-as tégla +10cm dryvit, a födém kőzetgyapottal szigetelt.  Földszinten előszoba, szépen felújított modern konyha-étkező, tágas nappali, két szoba, zuhanyzós fürdőszoba és egy mosókonyha került kialakításra, ami tárolóként is funkciónál. A nappaliból 24nm-es fedett terasz nyílik. Tetőtere 2016-ban lett beépítve, ezen a szinten jelenleg egy szülői hálószoba, gyerekszoba és egy kádas fürdőszoba kapott helyet, amelyhez gardrób is tartozik. Az épület folyamatosan karbantartott, igényes állapotú. Korszerű LED- és hangulatvilágítássokkal felszerelt, a nappaliban beépített házimozi rendszer (5.1 Boston Acoustics) található.  Fűtése kondenzációs kazánnal és radiátorokkal megoldott, ill. klíma is kiépítésre került. A kert fúrt kútról működő öntözőrendszerrel és díszkivilágítással is rendelkezik, hátsó felében játszótér, konyhakert és egy fedett tároló kapott helyet.  Parkolás a ház utcafront felőli részén található térkövezett kocsibeállón megoldott, a kapu elektromos, a kerítés rozsdamentes. Nagyon jó természetközeli rész, csendes utca, kisgyermekes családoknak ideális, a településen bölcsőde, óvoda és általános iskola is működik. Helyi buszmegálló 150m-re, vonatállomás a közelben van. Irányár: 87,9MFt Hivatkozási szám: 2517851. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs +36 20 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu   GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!  

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortoskocsibeállóvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sápi Balázs Gödöllő Ingatlanközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 772 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sápi Balázs Gödöllő Ingatlanközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 772 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY