Eladó ház Érd 96 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 96 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8244528
Referenciaszám: 320716
Feltöltve: ma

Érd eladó ikerház 4 szobás: 92,9 millió Ft

92,9 millió Ft
967 708 Ft/m²
96 m²
Alapterület
347 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 293 952 Ft
Második évtől
385 423 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FENYVES-PARKVÁROS, 3 HÁLÓ, ALACSONY REZSI, NAGY TERASZ! Érd, Fenyves parkváros részén eladó, egy jó beosztású, 96 nm-es, nappali + 3 hálószobás, minőségi anyagokból 2019-ben épült ikerház első, az utca felöli része. Az épület ikerházként épült meg, de külön helyrajzi számmal rendelkezik, a padlástere is leválasztott, az alapító okirat rendelkezésre áll. Fűtése Gree Versati II Hőszivattyúval, “H” tarifa, minden helyiségben padlófűtés, Gree légkondícionáló a nappaliban, mely lehűti az egész házat. A “H” tarifának és a hőszivattyúnak köszönhetően rendkívül alacsony a rezsi, az áram és fűtés számla együtt 25.000 Ft/hó. Minden ablak aluminium redőnyök és szúnyoghálóval felszerelt. A telek mérete 347 m2 melyen egy 12 m2-es kerti ház hasznos segítséget nyújt. Családi, baráti rendezvényeknek teret biztosít a fedett, 21 m2-es terasza. A házban található beépített szekrények a vételár részét képzik, kiépített riasztó és kamerarendszer működik, a Multialarm felügyeletével. Parkolni az elektromos kapuval ellátott udvarban vagy a ház előtti részen lehet. Közelben óvoda, iskola, Interspar, gyógyszertár, buszmegálló található. Busszal Kelenföld kb 25 perc. Az M7-es autópálya 3 percre van, de az autópálya zaja nem hallatszódik a háznál. Jöjjön nézze meg, szeressen bele, hívjon a részletekért, rugalmasan tudom mutatni!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmás Emőke beHOME Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 421 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmás Emőke beHOME Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 421 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY