Eladó ház Érd 183 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 183 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8242206
Referenciaszám: 360071001-860
Feltöltve: 2 napja

Érd eladó ikerház 5 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
650 273 Ft/m²
183 m²
Alapterület
542 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 537 Ft
Második évtől
493 707 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZAT ÉRD FENYVES-PARKVÁROSBAN Az ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ, MINIMÁL ÉPÍTÉSZETI STÍLUSSAL készült, az 1-es lakása bruttó 183 m2 alapterületű (nettó 161 m2), nappali + 4 szobás, duplakomfortos, 2 szintes, földszinten 9,92 m2 fedett terasszal, az emeleten egy nagy méretű 32,45 m2 terasszal. Az ikerház ezen lakásához tartozó, kizárólagos használatú telekrész telek 542 m2 nagyságú. Az Eladó Új Építésű IKERHÁZ műszaki és egyéb jellemzői: - Kiemelkedően nagy energiahatékonyságú energetikai paraméterek (AA+) - C20 vasbeton sávalap - tégla falazó blokk,15 cm-es homlokzati szigetelés - Az aljzat (földszint) 15 cm lépésálló szigetelés - Az emelet 8 cm lépésálló szigetelés - 30 cm kétrétegű kőzetgyapot tetőszigetelés - Hőszivattyú, padlófűtéssel és mennyezet hűtés-fűtéssel - Speciális hőszigetelésű nyílászárók (3 rétegű, 6 légkamrás) antracit színezéssel - Geberit szaniterek - Választható burkolatok és ajtók - Napelem rendszer kiépítésének komplett előkészítése igény szerint - Elektromos redőny / zsalúzia kiállás, rejtett tokos előkészítéssel - WIFI-s riasztórendszer előkészítése - Elektromos kapuk elővezetékelése - Elektromos garázskapu - 2 férőhelyes garázs - Hőszigetelt, távirányítós garázskapu - Vakolt, színezett zsalubeton frontkerítés, fa kerítéslécekkel - Kulcsrakész átadás - CSOK + és a hozzátartozó kedvezmények, illetékmentesség igénybe vehető Szívből ajánlom mindazon érdeklődőknek, akiknek fontos a prémium minőség, természetközeli elhelyezkedés és szívesen költöznének a mai változó gazdaság mellett egy energiatakarékos kész ikerházba, a kitűnő lokációjú és rendkívüli módon fejlődő Érden. Független hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel is állunk az Önök rendelkezésére. Várom megtisztelő hívását akár hétvégén és az esti órákban is.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázsterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY