Eladó ház Érd 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 130 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7744370
Referenciaszám: 3723_3760
Frissítve: 20 napja

Érd eladó ikerház 5 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
915 385 Ft/m²
130 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 537 Ft
Második évtől
493 707 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Ingatlankereső! Ajánlom figyelmébe ezt a ritkaságot a piacon! Mennyezet hűtés-fűtés ,padló fűtés Nappali + 4 hálószoba 1200nm telekrész! Szereti a pazar minőséget,a nagy tereket,a Minimál stílust? Olyan kertes házra vágyik,melynek párja nincs a környéken és csak a bőröndöt kell begurítania? Akkor ne keressen tovább Megtalálta! A kivitelező törekedett arra,hogy magas minőségű,egyedi kivitelezésű ingatlant alkosson ezen a nem mindennapi környéken!! A ház nettó alapterülete 130 nm + terasz,és fedett kocsi beálló. Az Ön dolga „csupán” a színek, burkolatok kiválasztása, hogy a munkálatok végeztével valóban otthon érezhesse magát! Meglátni és megszeretni ezzel tudnám jellemezni ezt a jó hangulatú nappali+4 hálószobás körbenapozott,nagy teraszos, iker házat! Fontos, hogy az ingatlanvásárlás hosszú távon is értékálló befektetés legyen! A házat ajánljuk családosoknak, hiszen itt minden az Állam adta kedvezményt, lehetőséget kihasználhatnak, legyen az Babaváró, CSOK támogatás és hitel is! Miért ne venné igénybe az Állam adta támogatásokat, lehetőségeket? Döntsön okosan, használja ki amíg lehet! Rövid műszaki leírás: -hőszivattyús fűtés-mennyezet fűtés -mennyezet hűtés -30-as ytong falazat -beton födém -30cm tető szigetelés -15cm grafitos szigetelés -Rehau Synego 80 nyílászárók -tolóajtók -rejtett redőnyök -ravak fürdőkád -beépített wc -hővisszanyerős szellőztetés kicsövezve Érd a legkeresettebb agglomerációs település a városból kiköltözők körében.Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően minden gyorsan elérhető: iskola,óvoda,bölcsőde,bevásárlási lehetőségek autóbusz pályaudvar(melynek minden járata Bp- Etele térig közlekedik)vasút állomás. 10 perc alatt elérhető az,M6-os autópálya 6-os és 7-es főutakkal találkozó csomópontja. Kíváncsi? Amennyiben az ajánlatom felkeltette az érdeklődését, kérem keressen telefonon. Szép napot és sikeres vásárlást kívánok Önnek!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanycsatornakertkertkapcsolatosjó közlekedésűamerikai konyhateraszhőszigeteltparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pamuk Katalin Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 992 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pamuk Katalin Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 992 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY