Eladó ház Érd, Fenyves-Parkváros 147 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd, Fenyves-Parkváros 147 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8149069
Referenciaszám: H483515-4670328
Frissítve: ma

Érd eladó ikerház 4 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
577 551 Ft/m²
147 m²
Alapterület
1445 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 638 Ft
Második évtől
352 233 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Természet, fenyves, Ikerház. Fenyves -Parkváros Érd kiemelkedően kedvelt része. Örömmel kattintunk egy olyan hirdetésre, ami a paraméterek, szobaszám, telekméret és nem utolsó sorban az ár alapján, megfelelő lehet számunkra. Csöndes, fenyves, jó levegő, madárcsicsergés. Ez jellemző erre a részre. Már csak hab a tortán, ha ez mind a saját kertünkön belül is megtalálható. Hát az én ajánlatom pont ilyen…. Bemutatom Önnek. Az ingatlan aszfaltos utcában található, messze az autópálya zajától. A telek 1445 nm. A ház a kaputól 50 méterre épült. Az előkertben ~30 darab fenyő található. A kétszintes iker ház 2003-ban két testvérpár részére épült. Külön bejárattal, közművekkel, valamint alapító okirattal rendelkezik. Felosztása: 1. lakrész földszint 2. lakrész emelet A hirdetés az emeleti lakrészre vonatkozik. Az ingatlan nettó 147 nm (bruttó 177 nm), nappali + négyszobás. Két erkélye van, egy 7 és egy 17 nm-s. A ház alatt található egy 41 nm pince, ami kizárólag ehhez az ingatlanhoz tartozik. Műszaki tartalom: -csömöszölt sávalap, -pinceszint, 30 cm zsalukő, -felmenő falazat PTH 38 cm falazóblokk, vakolt fal -vasbeton födém -héjazat cserép -ablakok, fa szerkezetű, hőszigeteltek -fűtés gázcirkó radiátoros hőleadással Az ingatlan előterébe pár lépcsőn jutunk fel. Itt egy kényelmes (16,5 nm) előszoba-lépcsőház található. Kényelmes, széles, jó kiosztású lépcsőn jutunk fel az emeletre. MEDITERRÁN stílus uralja az egész házat. Fényárban úszik az egész szint. A nyári nagy meleget megszűri a körbe ölelő fenyőerdő. Az étkezőből nyíló teraszon töltött pihenés, felér egy újjászületéssel. A jó elrendezés, nagy méretű fürdőszoba, valamint a négy szoba mind-mind a kényelmet szolgáltatja. A telken több autó is tud parkolni, de lehetőség van garázsépítésre is, mivel a teljes beépíthetőség nincs kihasználva. Infrastruktúra szempontjából kiváló, M7 autópálya, Bem tér, Interspar, iskola, óvoda néhány percre. Az ingatlan rugalmasan nézhető. Várom a hívását, egyeztessünk időpontot.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bojtor Ádám Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bojtor Ádám Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY