Eladó ház Dunaújváros 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dunaújváros 65 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8238164
Referenciaszám: HZ050445
Frissítve: 5 napja

Dunaújváros eladó ikerház 2+1 fél szobás: 37,9 millió Ft

37,9 millió Ft
583 077 Ft/m²
65 m²
Alapterület
844 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 119 922 Ft
Második évtől
157 239 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunaújváros családi házas övezetében, vegyes falazatú, 65 m2-es ikerház egyik felét kínálom megvételre, 844 m2-es telken!Akár 1 hónap alatt költözhető!A ház az 1960-as években épült, az elmúlt években került felújítása, melynek keretein belül  esztétikailag és gépészetileg egyaránt megújult. Az ingatlanról:- nappali + 2 hálószobás elosztású és tágas étekős konyhája van- az eredeti épület fő falazata vert falazat a belső válaszfalak téglából készültek- a lakótér bővítésre került blokk téglából - előszoba, konyha, kamra/mosókonyha és a fürdőszoba- az épület alappal rendelkezik- fedett térkövezett teraszt alakítottak ki, innen az előszobába léphetünk be- víz és villanyvezetékek cseréje megtörtént- nyílászárók a szobákban fa ablakok az többi helyiségben pedig műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek- a nagyobbik szobába felszerelt 3,5 kW-os klíma felel a fülledt nyári napok enyhítéséről- a szobák (nappali + 2 háló) hajópadló borítást kaptak, még a többi helyiség járólapozott- az otthon melegéről és meleg víz ellátásáról 1 éves gázcirkó gondoskodik - lapradiátorok a hőleadók- a tető fa szerkezetű, cserép héjazattal fedett- pincehelyiség, tároló és gazdasági épület is van a telkenA beépített konyhabútor gáztűzhellyel a vételár részét képezi!A környék csendes, rendezett, de mégis minden a közelben van - buszmegálló, bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda is. Ha felkeltette érdeklődését vagy további kérdései vannak, keressen bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gálffy Sarolta Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gálffy Sarolta Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY