Eladó ház Dunaharaszti 73 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dunaharaszti 73 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8226688
Referenciaszám: HZ025909-4730062
Frissítve: 2 napja

Dunaharaszti eladó ikerház 3+1 fél szobás: 70,9 millió Ft

70,9 millió Ft
971 233 Ft/m²
73 m²
Alapterület
270 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 224 340 Ft
Második évtől
294 150 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy 2019-ben épült, napfényes, tégla szerkezetű nappali + 3 szobás ingatlant saját, 270 m2-es kerttel.Az ingatlan 73 négyzetméteres területével kiváló választás lehet családok részére vagy home office lehetőséget keresőknek egyaránt. A ház belső két szinttel rendelkezik. A földszinten különálló konyha, nappali, valamint zuhanyzós wc is megtalálható, az emeleten három szoba (2 szoba + 1 félszoba) és egy wc-s fürdőszoba található.A gáz cirkó fűtés gondoskodik a melegről és melegvízről, valamint a modern kor igényeinek megfelelően klímaberendezés is rendelkezésre áll. Minden nyílászáró műanyag és szúnyoghálóval, valamint redőnnyel rendelkeznek.A kertbe van lehetőség autó beállásra is, illetve egy elzárt részen van saját kertje tárolóval is az ingatlanak. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen Dunaharaszti egy kedvelt, fejlődő település, ahol a nyugalom és a városi élet dinamizmusa egyszerre található meg. A közelben található vásárlási lehetőségek, iskolák és óvodák teszik igazán vonzóvá ezt a helyet családok számára. Az ingatlan környéke csendes és békés, tökéletes választás azok számára, akik a város zajától távol, de mégis közel szeretnének lenni a mindennap szükséges infrastrukturális létesítményekhez. Könnyen megközelíthető a közeli közlekedési csomópontoknak köszönhetően, így nem lesz probléma a város más részeibe vagy Budapestre való eljutás.Az otthon egy nyitott és világos életérzést kínál a tágas nappali és a napfényes szobák révén, ahol nyugodt és kiegyensúlyozott mindennapokat tölthet. Jöjjön és nézze meg élőben is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ujvári Dorottya Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 30 554 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ujvári Dorottya Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 30 554 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY