Eladó ház Dunaharaszti, Felsőváros 106 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dunaharaszti, Felsőváros 106 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8223759
Referenciaszám: 107003827
Frissítve: 17 napja

Dunaharaszti eladó ikerház 4 szobás: 117 millió Ft

117 millió Ft
1 103 764 Ft/m²
106 m²
Alapterület
754 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 370 205 Ft
Második évtől
485 405 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tárolókapcsolatos, teljesen körbe járható ingatlan, NINCSEN közös falkapcsolat!! Dunaharasztin a VÖRÖSMARTY utcában épülő MODERN, ENERGIATAKARÉKOS hőszivattyús tároló kapcsolatos ikerház CSODÁS KÖRNYEZETBEN eladó! Éljen a lehetőséggel !!!! BEVEZETŐ áron kínáljuk eladásra Dunaharaszti legkedveltebb részén, igényes kivitelezésű, kedvelt elrendezésű ikerházait. Hitel ügyintézéssel kapcsolatosan is azonnal rendelkezésére állunk! CSOK igényelhető rá! Az utcafronti ingatlan 106nm-es, melyhez 518nm-es telekrész tartozik, ára: 114.999.000.Ft A hátsó ingatlan 106nm-es 754nm-es telekhányaddal, melynek ára: 116.999.000.Ft A BERUHÁZÓ SZÁMTALAN REFERENCIÁVAL RENDELKEZIK Elosztását tekintve kiváló: szülői apartman rész kerül kialakításra, gardróbbal , fürdővel. Az amerikai konyhás étkező-nappalin kívül, 4 hálószobával, 2 fürdőszobával, mosókonyhával rendelkeznek illetve terasszal és tárolóval. A fűtésrendszer és a meleg víz hőszivattyúval működtetett padlófűtéssel kerül kiépítésre, gazdaságossá téve a fogyasztást termosztátokkal. Napelem előkészítés. Elektromos autótöltő előkészítés. A falak 10 cm-es homlokzati, a padlástér pedig 25 cm-es szigeteléssel. A tető fedése bramac betoncseréppel történik. A nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel ellátottak. ENERGETIKAI BESOROLÁS: A Igény szerint, választhatók a burkolatok, a belső ajtók, szaniterek és a válaszfalak is még variálhatók. A Hévmegálló és üzletek, DUNA-PART néhány perces sétával elérhetők. Az ingatlanok várható átadása: 2025. nyár. A képek között a látványtervek, alaprajzok, helyszínrajzok szerepelnek. Igényes, gondos, egyedi kivitelezés! Érdemes megtekinteni! Ne maradjon le róla! Várjuk hívását! Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont, hamarosan visszahívjuk! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal! Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel segítjük kedves Ügyfeleinket, igen kedvező hitelekkel 2024-ben! Ha az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítünk. Az Ingatlancorner kft. igen alacsony közvetítői díjjal, a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit. Ellenőrzött prémium partnereink várják a hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2025
Energetikai besorolás:
A
Napelem:
Van
villanyvízcsatornaduplakomfortoskocsibeállóinternetvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bazsó Zoltán Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 603 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bazsó Zoltán Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 603 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY