Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8236154
Referenciaszám: H490350
Feltöltve: 9 napja

Dömsöd eladó ikerház 6 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
442 177 Ft/m²
147 m²
Alapterület
851 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 671 Ft
Második évtől
269 672 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy tágas nappalival rendelkező, kertkapcsolatos ikerház várja Önöket Dömsödön, Pest vármegyében. Az ingatlan közel van a központhoz, így minden fontos intézmény könnyen elérhető. A telek mérete 425 nm, ház alapterülete pedig 147.4 nm, 6 szobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, valamint az egész ház alatt pince található, ami üzleti tevékenységre is alkalmas. Az amerikai konyhás nappali tágas és világos, a kertkapcsolat pedig kiváló lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra és a pihenésre. Az ingatlan állapota jó, a fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, a buszmegálló mindössze 2 percre van a háztól. Ha Ön is szeretne egy tágas, világos és kényelmes otthont, amely központi elhelyezkedésének köszönhetően minden fontos intézmény közelében található, akkor ez az ingatlan Önnek való. A település az 51-es főútvonalon és a Budapest–Kunszentmiklós-Tass–Kelebia vasútvonalon keresztül közelíthető meg. Dömsöd vasútállomása körülbelül 6 kilométerre található Apaj mellett, távolsági busz is közlekedik így a Népliget-buszállomás kb. 45perc alatt elérhető. A község szomszédai északon Kiskunlacháza, keleten Apaj, délen Tass, nyugaton a Ráckevei-Duna túloldalán Makád, északnyugaton pedig Szigetbecse. A községet nyugatról a Ráckevei-Duna határolja, ami miatt a térség jelentős fürdő- és horgászparadicsommá vált, gyakran emlegetik „Stégek városaként”. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tímea Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tímea Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY