Eladó ház Debrecen, Liget lakópark 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen, Liget lakópark 170 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8217579
Referenciaszám: HZ049993-4722634
Frissítve: 4 napja

Debrecen eladó ikerház 5 szobás: 200 millió Ft

200 millió Ft
1 176 471 Ft/m²
170 m²
Alapterület
411 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 632 835 Ft
Második évtől
829 759 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok egy napfényes, újépítésű ikerházat Debrecen kertvárosi részén, a népszerű Liget lakóparkban.170 nm hasznos alapterület, mely tartalmaz egy 28 nm-es dupla állásos garázst is. Az ingatlan jól átgondolt elrendezésű, így kiválóan alkalmas akár nagyobb családok részére is, hiszen a tágas amerikai konyha nappalihoz még 4 hálószoba tartozik. A földszinti részen is található egy zuhanykabinnal ellátott fürdőszoba toalettel egyben, valamint a konyhához egy plusz spájz gondoskodik a rend megtartásáról.Az emeleti részen is modern dizájnnal ellátott fürdőszobák vannak, amelyből az egyik káddal a másik zuhanykabinnal felszerelt.Külön található háztartási helyiség is a teljesség igénye nélkül.A füvesített öntözőrendszerrel ellátott kert kellemes, barátságos légkört biztosít (telek méretet 411 nm).Az ingatlan sajátossága, hogy minden szobájában és a nappaliban is padlófűtés gondoskodik a kellemes hőérzetről, továbbá a nyári hónapokban a klíma biztosítja a friss és hűvös levegőt (minden szobában külön-külön felszerelt klímaegység.)Az ikerház magas műszaki színvonalon lett kialakítva, ami garantálja az új tulajdonos számára a komfortot és a kényelmet.A vételár teljes mértékben tartalmazza a gépesített konyhabútort és a teljes bútorzatot, mely modern és ízléses megjelenést kölcsönöz a belső tereknek. A Liget lakópark kínálta nyugalom és zöld környezet ideális otthont teremt, ahol minden adott a pihentető kikapcsolódáshoz.Az ikerház elhelyezkedése előnyös, hiszen közel van a városközponthoz, mégis távol a város zajától, így a legjobb választás azok számára, akik értékelik a csendet és a természet közelségét. Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget, lépj kapcsolatba velem még ma, hogy megtekinthesd ezt az egyedülálló ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Urszuly Gábor Duna House - Debrecen - költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 30 825 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Urszuly Gábor Duna House - Debrecen - költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 30 825 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY