Eladó ház Debrecen, Józsa 105 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen, Józsa 105 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8293627
Referenciaszám: HZ086362-4772494
Feltöltve: ma

Debrecen eladó ikerház 4 szobás: 115 millió Ft

115 millió Ft
1 095 238 Ft/m²
105 m²
Alapterület
400 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 363 880 Ft
Második évtől
477 111 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Józsaliget-lakóparkban eladásra kínálok egy 2019-ben épült, újszerű állapotban levő ikerház utcafronti lakását, amely csak garázs kapcsolatban áll az ikerház másik lakásával. Az ingatlan kiemelkedik minőségi alapanyagok felhasználásával, amelyek garantálják az új tulajdonosok kényelmét és elégedettségét. A lakás modern elrendezésű, amerikai konyhás nappalival rendelkezik, amely tökéletes helyszíne lehet a családi és baráti összejöveteleknek. Továbbá három tágas hálószoba biztosítja a lakók privát terét, ahol pihenhetnek és feltöltődhetnek. A fürdőszoba mind káddal, mind zuhanykabinnal felszerelt, így mindenki megtalálhatja a számára az ideális választást. Az ingatlanban külön vendégmosdó is helyet kapott, ami növeli a komfortérzetet. Az otthon melege a padlófűtés és a hálószobákban elhelyezett radiátorok segítségével biztosított. A nyári hőség sem jelenthet problémát, hiszen két klíma berendezés is gondoskodik a behatoló meleg ellen. A lakás egyik szobájából nyíló, privát, 10 négyzetméteres terasz pedig kiváló lehetőséget biztosít a szabadidő kellemes eltöltésére. Az ingatlan 105 nm, melyből 15 nm a fűtött garázs, ahonnan közvetlen bejárat van a házba, bármikor könnyedén akár szobává is alakítható, így további teret nyújtva egy új hálószoba vagy akár munkaszoba létrehozásához. A ház előtt nagy parkoló lett kialakítva, ahol akár 4 autó is parkolhat. Az udvar szépen parkosított és térkövezett. A zöld területek öntözőrendszerrel ellátottak. A hátsó 100 m2-es, körbekerített udvarrész a szorgalmi útról közelíthető meg, amelyen található egy 35m2-es betonalap, ami garázs és tároló kialakítására alkalmas, kiváló pihenőkert közvetlen az erdő közelségében. A 400 nm-es telek, elektromos kapuval és elektromos garázskapuval felszerelt, így az érkezés mindig egyszerű és kényelmes. Ez a lenyűgöző ingatlan minden szempontból megfelel a mai kor igényeinek, így tökéletes választás lehet azok számára, akik modern, értékálló és kényelmes Otthont keresnek. Gyertek el, nézzétek meg, a valóságban még szuperebb mint a képeken! Hívj még ma és egyeztessünk időpontot.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gorján-Gyalus Gabriella Erzsébet Duna House - Debrecen, Csapó Az iroda összes hirdetése
+36 30 524 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gorján-Gyalus Gabriella Erzsébet Duna House - Debrecen, Csapó Az iroda összes hirdetése
+36 30 524 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY