Eladó ház Csomád 102 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csomád 102 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8263911
Referenciaszám: U0047091
Frissítve: 1 napja

Csomád eladó ikerház 4 szobás: 83,9 millió Ft

83,9 millió Ft
822 549 Ft/m²
102 m²
Alapterület
200 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 265 474 Ft
Második évtől
348 084 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üdvözlöm Önt Fót és Veresegyház között félúton, Egy helyen, ami még MEGFIZETHETŐ otthonokat kínál, FŐVÁROS 30 PERCEN BELÜL elérhető Ez a hely... CSOMÁD, ahová Ön is hazaérkezhet. Eladó, egy új építésű nettó 102 nm-es, 4 szobás 2 fürdőszobás ikerházfél, mely Csomád egyik felkapott utcájában, jól szituált családi házakkal övezet részén található. Az alsó szinten közös családi élettér, amerikai konyhás nappali került kialakításra, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba, és közlekedő. A konyhához egy tágas kamra is csatlakozik, mely segíti a család éléskamrájához szükséges dolgok tárolását. Ezen a szinten található az automata kapuval ellátott 16,5 nm.-es garázs is, mely praktikusan ajtóval csatlakozik a lakótérhez. Az emeleten 3 db. egész szoba segíti a privát, elszeparált élettér kialakítását, valamint egy tágas családi fürdőszoba is kialakításra került. Az ingatlanhoz tartozik egy 200 nm.-es kert, valamint egy 9,5 nm.-es terasz. Műszaki információ a teljesség igénye nélkül. Külső falazat: 30 cm-es Porotherm tégla 12 cm-es homlokzati szigeteléssel Válaszfalak: 10 cm-es Porotherm tégla Lakások közötti falak: hangszigetelt téglából Bramach tetőcserép, 25 cm-es szigeteléssel a födémen Műanyag 3 rétegű hő- és hangszigetelt nyílászárók Hőszivattyús fűtés, mindkét szinten padlófűtéssel A teljes műszaki dokumentációt a megtekintést követően digitálisan megküldjük e-mailben. Ez az ingatlan tökéletes választás mindazoknak, akik egy csendes, zöld környezetben szeretnének élni, modern és energiatakarékos otthonban. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hívjon most és tekintse meg személyesen!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Terasz:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leier Krisztina Otthon Centrum - VI. kerület - Ó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leier Krisztina Otthon Centrum - VI. kerület - Ó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY