Eladó ház Bugyi 127 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 7984898
Referenciaszám: HZ091884
Frissítve: 22 napja

Bugyi eladó ikerház 4 szobás: 107 millió Ft

107 millió Ft
842 520 Ft/m²
127 m²
Alapterület
767 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 338 567 Ft
Második évtől
443 921 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AA++ Hőszivattyús hűtés-fűtés, napelemes rendszerrel.Az ingatlan 126,92 nm nappali plusz három hálószobás konyha + étkező, kettő fürdőszobás,Wc, kamra, 2 gardrób, közlekedő, háztartási helyiség elosztású+ nm fedett teraszokkal 767 nm telken. Méretek az alaprajzon megtekinthető. Bugyi kertvárosi részén eladásra kínálok egy földszintes iker házat fedett gépkocsi beállóval és fedett teraszokkal.Műszaki paraméterek:- Építési mód 30 cm vázkerámia falazóelem- Homlokzati hőszigetelés expandált polisztirol hőszigetelő lemez min. 15 cm vtg.-ban- Zárófödémek hőszigetelése kőzetgyapot hőszigetelés 25 + 15 cm vtg-ban- Nyílászárók műanyag fehér színben víztiszta 2 rtg-ű hőszigetelő szigeteléssel, résszellőzővel vagy az ablak szerkezet szárnyában elhelyezett szellőzővel ellátott, beépített redőnnyel, rovarhálóval.-  A fűtése vízkörös padlófűtés, vizes helyiségekben kiegészítő törölköző szárító radiátorral, hőszivattyúval üzemeltetve.- A hőszivattyú beltéri egysége és puffer tartálya a háztartási helyiségben kerül elhelyezésre. A lakáshoz tartozó tetőfelületen napelemek kerülnek elhelyezésre.- Homlokzat: Dörzsölt/kapart vékony vakolat tört fehér színben.- Fedés: Beton cserépfedés antracit színben.- Az épület az összesített energetikai jellemzői alapján várhatóan AA++ besorolás alá fog tartozni, ez a jelenlegi legmagasabb energetikai besorolás az országban.TELEK:- 767 nm saját telek- akár több autó beállási lehetőség- körbe kerítveElhelyezkedés:- Budapesttől 35 percre, Csendes utcábanAz ingatlan várható átadási ideje 2024 év vége.Köszönöm szépen a figyelmet, hívjon ha segíteni tudok!Finanszírozásról:- Már 10% Önerővel el tudunk indulni és Öné lehet ez a Otthon! Segítek mindenben!- A babaváró is Önerőnek számít, ha fel tudjuk venni. Segítek mindenben!- Már 3 Bank finanszíroz 10% Önerőtől! Ingyen dolgozik nekünk a legjobb pénzügyi szakember, szóval hívjon kérem!- Céges kivitelezőtől, Csok plusz, illetékmentesség!Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézésben és a legjobb konstrukció kiválasztásában is segítünk, államilag támogatott kamatozású hitel konstrukciókkal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása – minden egy helyen az Ön kényelméért.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2024
Erkély:
33,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Dávid Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Dávid Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY