Eladó ház Budapest XXII. kerület 94 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXII. kerület 94 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8110089
Referenciaszám: U0042471
Frissítve: 19 napja

Budapest XXII. kerület eladó ikerház 3+1 fél szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
1 305 682 Ft/m²
94 m²
Alapterület
606 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 363 564 Ft
Második évtől
476 697 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest XXII. kerületében, Budatétény Baross Gábor telepen, kínálunk megvételre, egy újépítésű, 4 szobás ikerház 88 nm-es lakását. A csendes, családi házas övezetbe belesimuló, otthonosan megtervezett és igényesen kivitelezett ikerház, két utcára nyíló, teljesen szeparált 320 nm-es kertrésszel is rendelkező ingatlana várja új tulajdonosát! A tervezésnél fő szempont volt az alacsony rezsiköltség. Így 15 cm-es hőszigetelést, hő- és hangszigetelt nyílászárókat, hőszivattyús, padlófűtéses fűtésrendszert és inverteres, hűtő-fűtő klímát terveztek a házba. Ehhez természetesen H tarifás elszámolás tartozik, ami a normál tarifás áram áránál sokkal kedvezőbb, 23 Ft/KW. Az ikerház egy 606 nm-es telekre épül, amely két utcára nyílik, így megadva mind a két lakásnak teljesen privát szférát. Társasházi okirattal rendelkező, külön mérőórákkal felszerelt önálló lakások, amelyek 2024. júliusában kerülnek átadásra. Jelenleg a kivitelezési folyamatok stádiumában van az ingatlan, így a vevő meggyőződhet a beépített anyagok minőségéről és a burkolatokat, valamint a beltéri ajtókat maga választhatja ki, saját ízlése alapján. A hideg és meleg burkolatok 5.000. Ft/m2, a beltéri ajtók 75.000. Ft/db árig választhatók, sőt a szanitereket is Ön választhatja ki. A kivitelezők rugalmasak, így minden egyéb kérésben partnerek annak érdekében, hogy ez az ingatlan minden szempontból megfeleljen Önnek és Családjának. A ház szigetelt, vasbeton sávalapra épül, 30-as Porotherm tégla főfalakkal, 10-es Ytong válaszfalakkal és E gerendás vasbeton födémmel épül. A homlokzatra 15 cm-es dryvit, a lábazatra 12 cm-es xps, az aljzatra 10 cm-es lépésálló és a födémre 25 cm-es kőzetgyapot szigetelés kerül, a leghatékonyabb hőmegtartás érdekében. A falak külső szigetelésre, galambszürke és fehér nemesvakolat kerül. A saját kertrész kialakítása, tereprendezése és a gyeprácsozott, 2 db autó beállását lehetővé tevő burkolat, valamint a kerítés kivitelezése is a vételár részét képezi. Az építkezés 2024 év elején kezdődött és a tervek szerint 2024. júliusában kerül átadásra az ingatlan. A vételár a kulcsra kész állapotra vonatkozik, hitelezhető és a családtámogatási előírásoknak is megfelel. Az ikerház másik utcára nyíló lakása is elérhető még, keresse kínálatunkban! Amennyiben megtetszett Önnek ez az ingatlan, kérem hívjon és az építkezést személyesen mutatom be, illetve minden tervdokumentációt a rendelkezésére bocsátunk! Díjmentes hiteltanácsadással, ügyintézéssel , jogi és adózási tanácsokkal állnak rendelkezésére kollégáink!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállósaját parkológarázskerterkélyteraszbútorozatlanhőszigeteltklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szemők Éva Rock Home Belváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szemők Éva Rock Home Belváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY