Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budatétény 177 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budatétény 177 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8274889
Referenciaszám: H492189
Frissítve: 4 napja

Budapest XXII. kerület eladó ikerház 5 szobás: 165 millió Ft

165 millió Ft
932 203 Ft/m²
177 m²
Alapterület
600 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 089 Ft
Második évtől
684 551 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kényelmes családi otthon várja Nagytétényben! 5 szobás ház Budapest 22. kerületében. Kedves Érdeklődő! Igazi kertvárosi életre vágyik, ahol a csend és a nyugalom az otthona? Akkor itt a lehetőség! Eladásra kínálunk egy 177 nm alapterületű, 5 szobás, 2 fürdőszobás, dupla komfortos, prémium kivitelezésű családi házat. Az ingatlan Budapest 22. kerületében, Nagytétény - Óhegy egyik csendes utcájában található. Az épület kívül-belül kiváló állapotú, így azonnal költözhető. A nagy belmagasságának és a gondosan kialakított belső tereknek köszönhetően, kellemes életteret biztosít Önnek és családjának. Az alsó szinten nappali, konyha + étkező, vendég/dolgozószoba, fürdőszoba található. A felső szinten 3 szoba, gardrób és a kádas fürdőszoba kapott helyet. A nappaliból kilépve egy 39 nm-es, a felső szinten pedig egy 18-nm-es fedett teraszról gyönyörködhetünk a gondozott, 600 nm-es kertben. A ház garázs szinténjén további két tágas helyiség (29 nm, 23 nm), valamint a két férőhelyes garázs került kialakításra. Az házban beépített bútorok és szekrények találhatóak, amelyek az új tulajdonos hasznára válnak. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Az automata öntözőrendszer pedig hozzájárul a kényelmes élethez. Az ingatlan környéke rendkívül csendes és biztonságos, így ideális választás családosoknak. A nagy kert és a ház kialakítása ideális háziállattal költözőknek is. Ne habozzon, ha szeretne egy igazán kényelmes és nyugodt otthont, amely kiváló választás családosoknak, akkor ez az ingatlan Önnek szól! Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen 9-19 óra között. Ha nem tudom felvenni hívását, két órán belül visszahívom. Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Erkély:
7 m²
Terasz:
58 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabóné Simon Szilvia Otthon Centrum - XXII. kerület - Mária Terézia utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabóné Simon Szilvia Otthon Centrum - XXII. kerület - Mária Terézia utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY