Eladó ház Budapest XXII. kerület, Baross Gábor telep 108 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Baross Gábor telep 108 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8209121
Referenciaszám: U0046870
Frissítve: 20 napja

Budapest XXII. kerület eladó ikerház 4 szobás: 122,9 millió Ft

122,9 millió Ft
1 137 963 Ft/m²
108 m²
Alapterület
868 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 388 877 Ft
Második évtől
509 887 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Válassza ki a saját igényeinek megfelelő hideg- meleg burkolatokat, beltéri ajtókat és a szanitereket! Onnantól számítva 2 hónapon belül költözhet is! Hívjon még ma a részletekért. Ilyen árnál kuriózum, hogy mindkét szinten monolit vasbeton födém készült. Gazdaságos Daikin hőszivattyú mennyezet fűtés és hűtéssel, padlófűtés kiegészítéssel. H tarifa már megigényelve, kialakítva. A+ energetikai besorolás alacsony fenntarthatóság. Hővisszanyerős szellőzéstechnika, vízlágyító rendszer, napelem, riasztó, kamera, elektromos redőny alapszerelése kialakításra került, igény szerint véglegesíthető. Illetve számos okos otthon szolgáltatás elérhető. KÖRNYEZETE ÉS MÉRETEI: - XXII. kerület kedvelt, kertvárosias részén, aszfaltozott utcában, családi házas övezetben helyezkedik el - Ideális méretezés: Nappali+ 3 teljes értékű szoba (az emeleti szinten is, nem tetőtéri) duplakomfort, mindez nettó 108 m2-en - Saját, Kizárólagos 435 m2-es telekrész, két db felszíni viacolor-ral burkolt gépkocsi beállóval KIALAKÍTÁS: - A földszinten amerikai konyhás kertkapcsolatos nappali, épített zuhanyzó- wc kézmosó, Háztartási helyiség/ mosókonyha és 16 m2-es terasz. - Az emeleti szinten 3 különnyíló szoba, ebből kettő 12 m2-es erkély kapcsolattal rendelkezik, kádas fürdőszoba- wc kézmosóval INFRASTRUKTÚRA: - Iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, közértek 500 méterre található - Nagyobb bevásárlási- és sportolási lehetőségek: Campona bevásárlóközpont, Aldi, Lidl, Tesco, Műfüves focipályák, úszáslehetőségek kicsiknek és nagyoknak mindez km-es körzetben KITÜNŐ KÖZLEKEDÉS: - Vasúti megálló 5 perc sétára mellyel a M4-es Metró 12 perc, Déli pályaudvar 18 perc alatt átszállás nélkül érinthető - Buszmegálló 2 percre gyalog, mellyel a Campona, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Sasad vonalán közlekedünk, a legvégén az M4-es metró Kelenföld vasútállomás megállóját érintjük. - Autóval az M1/M7-es autópálya 10 perc, MO-ás 5 perc, Egér út 10 perc és a 6-os út 5 perc Az ingatlanra állami támogatások felvehetők Babaváró, CSOK Plusz A fejlesztő minőségi referencia munkái bármikor megtekinthetők. Műszaki tartalom, Fizetési ütem, Megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen az elérhetőségeimen. Abszolút friss megbízás a kínálatomban. Jöjjön és nézze meg elsőként, Hívjon még ma, ha megtekintené!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
12,1 m²
Terasz:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Plaschil Róbert Otthon Centrum - XXII. kerület - Mária Terézia utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Plaschil Róbert Otthon Centrum - XXII. kerület - Mária Terézia utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY