Eladó ház Budapest XXI. kerület 34 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXI. kerület 34 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8252597
Referenciaszám: HZ062681
Feltöltve: ma

Budapest XXI. kerület eladó ikerház 1+1 fél szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
967 647 Ft/m²
34 m²
Alapterület
281 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 101 Ft
Második évtől
136 495 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csepel csendes, kertvárosi részén egy 34 nm-es ikerházfél saját kerttel, 14 nm-estárolóval, klímával, autóbeállási lehetőséggel és jó tömegközlekedéssel ELADÓ! Az ingatlan elosztása kiváló, áll egy előszobából, félszobából, szobából, konyhából,fürdőből WC-vel valamint egy fedett teraszból. Minden helyiségben található ablak,így bent egész nap jók a fényviszonyok. A fűtést gázkonvektorok adják, a melegvízellátást pedig egy villanybojler biztosítja, a nagyobbik szobában található hűtő-fűtőklíma pedig nyáron a hűtésben, télen a fűtésben tud segíteni.A ház az 1950-es években épült, de látszik, hogy foglalkoztak vele. Az évek soránmegtörtént a villanyvezetékek cseréje, a helyiségek új burkolatokat kaptak, műanyagnyílászárók kerültek beépítésre, a fürdőben a vízvezetékeket kicserélték, valamint atetőn is végeztek el felújításokat ahol szükséges volt, a kerítést 2019-ben teljesenlecserélték. A telken összesen egy szomszéd van, nincsen közösen használt terület, az ügyvédáltal ellenjegyzett használati megállapodás egyértelműen kimondja, hogy kihez mitartozik.A környéken élelmiszerbolt, gyógyszertár, italbolt, dohánybolt, benzinkút megtalálhatóak,a Béke tér pár perces sétával elérhető. A közelből indulnak a 148, 159, 152, 36, 35 buszokis, melyekkel könnyen megközelíthető Csepel belvárosa, a Szent Imre tér, valamint a Csepelpláza is.Az ingatlan külön mérőórákkal felszerelt, teljesen per-, teher- és igénymentesen kerüleladásra, gyakorlatilag azonnal birtokba vehető, további kérdések esetén kérem hívjontelefonon, vagy küldjön üzenetet!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Erkély:
7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Ottó Oliver Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Az iroda összes hirdetése
+36 30 083 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Ottó Oliver Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Az iroda összes hirdetése
+36 30 083 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY