Eladó ház Budapest XXI. kerület, Szabótelep 121 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXI. kerület, Szabótelep 121 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8135199
Referenciaszám: H485270
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XXI. kerület eladó ikerház 5 szobás: 92,9 millió Ft

92,9 millió Ft
767 769 Ft/m²
121 m²
Alapterület
542 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 293 952 Ft
Második évtől
385 423 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Két különálló klímás lakásból áll az ingatlan, így, akik együtt, de mégis külön szeretnének élni ideális választás lehet. A 121 nm-es ház egy 542 nm-es telken áll, így bőséges helyet biztosít az egész család számára. Az ingatlan állapota jó, a két lakás külön mérőórákkal ellátott. Az ingatlan különlegessége, hogy két lakás önálló helyrajzi számmal rendelkezik. A házhoz tartozik egy szauna és egy jakuzzi is, melyekkel az egész család élvezheti a kényelmet és a relaxácót. A kert pedig lehetővé teszi, hogy a természet közelségében élvezhessék a mindennapokat. A kerítés zárt, így intim teret biztosít, hiszen egy hagyományos medence is található az udvarban. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, a környéken több buszjárat közlekedik. Az autóval közlekedők számára pedig könnyen elérhető az M0 és az M5 autópálya. Ha szeretné megtekinteni ezt a különleges ingatlant, hívjon minket bátran! Készséggel állok rendelkezésére, döntéséhez választ kap a kérdéseire. Nézze meg a képeket és a bemutató videót, ha találkozik az elképzeléseivel amit lát, jöjjön nézze meg élőben is! 55 nm-es lakás: Telejeskörűen felújított, modern elrendezésű ingatlan. A bejárattól balra található a fürdőszoba, ami világos és szellőztethető a nagy ablaknak köszönhetően. Vele szemben helyezkeik el a kellemes méretű hálószoba, ahonnan közvetlenül a kertbe is kijuthatunk. Van még egy jól kihasználható tároló vagy igény szerint gardrób a lakásban. A nappali + konyha + étkezőben található a kandalló, melyben sütőtér is található. A nappaliból közvetlen kijárat van a teraszra. Az ingatlan önállóan is megtalálható a kínálatunkban: H485329. 66 nm-es lakás: A bejárat előtt 22 nm-es fedett terasz található, ahol még hidegebb időben is kellemesen érezhetjük magunkat a friss levegőn. Ha külön életterekre van szükség, akkor ez a lakás lesz a jó választás, mivel 4 szoba került kialakításra. Ez a lakás ideális home office-ban dolgozóknak, vagy azok számára, akiknek valamiért több szoba szükséges. Az ingatlan állapota jó, így akár azonnal költözhető. Az új tulajdonosnak már csak a fűrdőszoba felújítását kell intéznie. A lakás fűtése vízteres kandallóval, padlón keresztül történik. A melegvíz ellőállítását bojler biztosítja. Itt a nyári hőség sem okoz problémát, mivel klíma már működik a lakásban. Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy kerti tároló is, így lesz helye a szerszámoknak. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, a közeli buszmegállóból könnyedén elérhető a városközpont. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, hiszen a belváros, az M5-ös M0-ás autópályák is könnyen elérhetőek. Állattartóknak kifejezetten ajánlom a zárt kerÍtés miatt. Az ingatlan önállóan is megtalálható a kínálatunkban: H485328. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1900
Terasz:
24 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Edit Otthon Centrum - XX. kerület - Sas utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Edit Otthon Centrum - XX. kerület - Sas utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY