Eladó ház Budapest XXI. kerület, Királyerdő 171 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXI. kerület, Királyerdő 171 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8270149
Referenciaszám: U0045169-4759861
Frissítve: 4 napja

Budapest XXI. kerület eladó ikerház 4 szobás: 179,9 millió Ft

179,9 millió Ft
1 052 047 Ft/m²
171 m²
Alapterület
835 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 569 235 Ft
Második évtől
746 368 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődőnk, Örömmel mutatjuk be Önnek ezt az új, prémium kivitelezésű ikerházat, amely Budapest 21. kerületében, a Királyerdő városrészben található. Az ingatlan a Szent István úton helyezkedik el, egy 835 m2-es telken kétszintes, két önálló bejáratú, egymástól kerítéssel elválasztott, egyenként 4 szobás ikerház-fél: mindkettő 151 m2-es alapterülettel és saját kertrésszel. azonnal birtokba vehető. Kialakítása: Földszinten : - amerikai konyhás étkezős nappali, - zuhanyzós wc - és nem utolsó sorban egy 37 nm-es terasz. Emeleten: - 3 hálószoba - 2 fürdőszoba - 15 nm -es terasz Az ingatlanban egyedi tervezésű beépített LED hangulatvilágítás, mindenhol hatalmas ablakok. Mennyezethűtés, levegőszűrés, központi porszívó, csak tovább növeli az ingatlan értékét. A lakások műszaki tartalma: Falak: 25 cm Porotherm tégla; Födém: Monolit vasbeton; Szigetelés: 20 cm; A lakások között dupla fal + szigetelés; Fűtés: hőszivattyú; padlófűtés (Vaillant); Mennyezeti hűtés-fűtés; Szellőző rendszer (Vaillant); Központi porszívó; INTERNORM antracit osztrák premium nyílászárók; Elektromos SCHLOTTERER redőnyök; Hörmann garázskapuk Riasztó- és kamera-rendszer kiépítése; Napelem előkészítése; Elektromos töltő előkészítése. Energetikai tanúsítvány AA. Gáz nincs bekötve az ingatlanba! Iskola, óvoda, művelődési ház, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszer üzlet, pékség, zöldséges - minden sétatávolságra; A Duna-parton sétány, játszóterek, sportpálya, fitt-park, kutyasétáltató; A közeli komppal gyorsan átjutunk a soroksári Molnár-szigetre; A 148-as busszal Csepel és Pesterzsébet központján keresztül a kispesti Köki Terminál, így a 3-as metró könnyen elérhető. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk kérdéseikkel, és szívesen segítünk mindenben. Köszönjük, hogy elolvasta hirdetésünket, és reméljük, hamarosan Önnel is találkozhatunk.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
D

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Buzás Miklós Dániel Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Buzás Miklós Dániel Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY