Eladó ház Budapest XVIII. kerület 240 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8256803
Referenciaszám: 17-5323
Feltöltve: ma

Budapest XVIII. kerület eladó ikerház 6 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
537 500 Ft/m²
240 m²
Alapterület
410 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 408 179 Ft
Második évtől
535 195 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest XVIII. Kerület Újpéteri telep városrészben a Szigeti Kálmán utcában eladó egy előkertes, 240 m² hasznos alapterületű, 6 szobás, erkélyes, teraszos, téglaépítésű, ikerház egyik fele, 410 m²-es telken. Az ingatlan 1980-ban épült. A ház tervezése lehetővé teszi akár a 2 generáció számára alkalmas otthon kialakítását, a felső szint beépítettsége révén. Az ingatlan tágas, világos helyiségei, belmagassága kellemes hangulatot áraszt. A földszinten előszoba, amerikai konyhás, étkezős, nappali 35 m²-es, hálószoba, fürdőszoba és lépcsőház található, ahonnan kényelmesen le tudunk menni a szuterénba, vagy fel az első szintre. A felső szinten szintén egy amerikai konyhás nappali, plusz 2 szoba és a padlásszoba, kényelmes közlekedő, van kialakítás alatt. A ház folyamatos korszerűsítés alatt áll. Az ár meghatározása ebben a 80%-os belső állapotra érvényes. A korszerűsítés folyamata dokumentált, mely megtekinthető. Az ingatlan nyílászárói új műanyag típusúak, három rétegűek üvegezéssel. A ház fűtését és melegvíz ellátását új 2024-ben kiépített Mitsubishi Electric hőszivattyú berendezés biztosítja. A hőleadás padlófűtéses. A ház vasbeton födémes, a tető betoncserép héjazatú. Teljes víz és a belső elektromos hálózat, továbbá elektromos hálózatbővítés 2023-2024-ben megtörtént. Az utcáról behajthatunk a ház elején elhelyezkedő aknás, egy autó parkolására alkalmas garázsba, de a ház mellett külön gépjárműbehajtón keresztül jutunk a ház mögött lévő szuterén szinten található, akár két gépjármű számára alkalmas garázsba. A garázsban kis szerelő műhely, akna, a szuterén további területén több kisebb nagyobb helyiség található, mely alkalmas mosókonyha, tároló, kialakítására, valamint itt lett kialakítva a hőszivattyú berendezésnek az egyik helyiség. A szuterénből a földszintre, valamint az első garázs aknájába van átjárás. A ház végében a teraszról, vagy a ház mellett az udvar végébe sétálva találunk egy szeparált kertet, mely tökéletes helye a kikapcsolódásnak. Az ingatlan a kerület családi házas övezetében helyezkedik el, kitűnő infrastruktúra jellemzi a környéket. Bölcsőde, óvoda, iskola, gimnázium, játszóterek, orvosi rendelő, valamint üzletek és szolgáltatások nagy választéka szolgálja a közelben lakók kényelmét. Kiemelkedő a környék közlekedés szempontjából is, több buszjárattal percek alatt elérhetjük a kerület főbb pontjait. Gépkocsival pedig több alternatív útvonalon is elérhetjük a város bármely pontját. Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, várom megtisztelő hívását a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízfélkomfortoskocsibeállógarázsamerikai konyhaétkezőkamragardróberkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Gyula László Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri Az iroda összes hirdetése
+36 70 383 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Gyula László Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri Az iroda összes hirdetése
+36 70 383 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY