Eladó ház Budapest XVIII. kerület 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7988129
Referenciaszám: HZ048966
Frissítve: 22 napja

Budapest XVIII. kerület eladó ikerház 4 szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
625 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
468 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 395 522 Ft
Második évtől
518 599 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igényes otthonEladó egy két generációs, 200 m²-es, kiváló állapotú téglaépítésű családi ház Budapest szívében, a 18. kerületben. Az ingatlan 2010-ben épült, és napfényes terekkel várja új tulajdonosait. A kétszintes házat körülvevő gyönyörű, gondozott kert nem csak a kikapcsolódást teszi lehetővé, hanem a ház ékességének is tekinthető nézete révén.A telek mérete ideális, 468 négyzetméter, a ház nappali plusz 3 szobás. Az összes tér és bútor összhangban van kialakítva egymással, a ház bármely területén járunk, mindenhol visszaköszön valami ami az alapos tervezés eredménye. Az első szinten a nappaliba lépve, szép panoráma nyílik a gondozott kertre, egy kényelemes méretű terasszal kombinálva. Hálószoba, és még egy szoba került kialakításra, és erre a szintre is külön bejárat lett kialakítva. A gondos tervezés eredményeképp itt nem lesz olyan tárgy aminek nem lehet megtalálni a maga helyét. Az ingatlan belső elrendezése ideális több generáció együttélésére is, mivel tágas és jól elkülöníthető terek állnak rendelkezésre. A napfényes szobák és a gondos karbantartásnak köszönhetően az otthon mindig kellemes és meleg hangulatot áraszt.A ház fűtéséről egy gázkazán gondoskodik, emellett 3 darab hűtő-fűtő klíma egészíti ki a komfortérzetet. A biztonság szempontból fontos kiemelni a kamerarendszert, ami folyamatos nyugalom és védelem érzetét kínálja. Ezen kívül az öntözőrendszer segítségével a kert ápolása egyszerű és gazdaságos.Az ingatlanhoz egy fűtött garázs és egy melléképület tartozik.Legközelebbi buszmegálló 300 méterre található, melyről a Ferihegyi vasútállomás, Kőbánya Kispest és a Határ úti metrómegálló is könnyedén elérhető.Budapest 18. kerülete rendkívül kedvelt lakóhely, ahol a városi élet nyüzsgése és a csendes, nyugodt környezet tökéletes egyensúlyban van. A közelben minden szükséges infrastruktúra megtalálható: üzletek, oktatási intézmények, közlekedési csomópontok, valamint parkok és zöld területek, ahol a szabadidő hasznos és kellemes eltöltésére van lehetőség. Az itt élők kedvelik a környék nyugalmát és a közösség barátságos hangulatát. Ez a családi ház tökéletes választás lehet azok számára, akik egy csendes, de mégis jól megközelíthető helyen szeretnének élni Budapesten.A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!Ingyenes hitelügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Nikoletta Duna House - Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 30 856 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Nikoletta Duna House - Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 30 856 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY