Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Bókaytelep 226 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Bókaytelep 226 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8254487
Referenciaszám: H472153-4750105
Feltöltve: ma

Budapest XVIII. kerület eladó ikerház 8 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
619 027 Ft/m²
226 m²
Alapterület
502 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 442 668 Ft
Második évtől
580 416 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÉT MINŐSÉGI CSALÁDI HÁZRA LENNE SZÜKSÉGE? Összeköltözne? Vagy az egyik házat kiadná? Esetleg az egyikben lakna, a másikat a vállalkozása használná? Nem szeretne felújítani, csak beleszeretni és beköltözni? Látott már 2 olyan családi házat 1 telken, ahol a 2. ház nem kényszermegoldás volt? Nemcsak olyan jóleszaszülőknek megoldás, hanem valóban minőségi életteret biztosított? A XVIII. kerület Bókay-kerthez eső részén egyszerre lehet tulajdonosa e 2 háznak egy 500 nm-es telken. A 2 ház között gondozott, intim kert biztosítja a mindennapokból történő kiszakadást, ahol hangulatos, nagyméretű terasz (mindkét háznál) ad teret a relaxálásra, családi összejövetelekre. Az első ház (ami egy 1972-es építésű ikerház) nettó 150 nm-es, nappali + 4 szobás, garázsos, 2019-ben minden igényt kielégítően felújított. A hátsó önálló családi ház 1996-os építésű, szintén szépen felújított, 90 nm-es, nappali + 2 szobás. Magától értetődő a dupla-tripla komfort, szúnyogháló, klíma. A kertbe 3-4 gépkocsi is be tud állni. Jelen ajánlat teljesen unikum, a 2 ház külön-külön megvásárolva legalább 40M Ft-tal többe kerülne! A közelben az összes nagyobb bevásárló cég áruháza megtalálható, számos iskola, óvoda, egészségügyi intézmény. Közlekedése kiváló! Teljeskörű szolgáltatással, CSOK-, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, ingatlan szakjogásszal segítjük ügyfeleinket. Várjuk mielőbbi jelentkezését, ez az ingatlan nem fog sokáig a piacon lenni! Piacvezetőként teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, így számíthat ránk hitel-ügyintézésben, állami programokban, ügyvédi közreműködésben, biztosításban.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1973
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Brigitta Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Brigitta Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY