Eladó ház Budapest XVII. kerület, Madárdomb 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Madárdomb 130 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8263939
Referenciaszám: H491684
Frissítve: ma

Budapest XVII. kerület eladó ikerház 6 szobás: 87 millió Ft

87 millió Ft
669 231 Ft/m²
130 m²
Alapterület
360 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 283 Ft
Második évtől
360 945 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőség családosok számára Budapest 17. kerületének felkapott, csendes környékén! Az ingatlan, amelyet most figyelmébe ajánlunk, egy 130 négyzetméteres ház, amely a Madárdomb városrész szívében zsákutcában helyezkedik el. Ez a 5+1 1/2 szobás otthon ideális választás lehet azok számára, akik tágas, de mégis kényelmes életteret keresnek.A jelenlegi két bejárat lehetővé teszi akár két generáció együtt éléssét is . A ház elhelyezkedése rendkívül előnyös, hiszen a környék ellátottsága kiváló. Számos bolt, iskola és óvoda található a közeli utcákban, így a mindennapi élet kényelmesen és gyorsan intézhető. A gyönyörű, zöld környezet és a csendes utcák tökéletes hátteret biztosítanak a gyerekek számára, akik szabadon játszhatnak a kertben,melyet különlegessé tesz a fára épített lombház. Az házhoz tartozó telek lehetőséget nyújt egy szép kert kialakítására is, ahol a család együtt töltheti a szabadidejét. Az ingatlan felújítandó állapotban van, így Ön saját ízlése szerint alakíthatja ki álmai otthonát. A házban két fürdőszoba található, ami különösen praktikus lehet egy nagyobb család számára. A fűtés gázkazánnal történik, és a hűtésről klíma gondoskodik, így a nyári hónapokban is kellemes hőmérsékletet biztosít. A kandalló pedig a téli estéken ad otthonos hangulatot. A közlekedés szempontjából is kedvező a helyzet: a közelben található buszmegállók gyors és kényelmes kapcsolatot biztosítanak Budapest belvárosával, míg az autósok számára az M0-ás autópálya közelsége jelentős előnyt nyújt. A környék biztonságos, így Ön és családja nyugodtan élvezheti a mindennapokat. Ez a ház nem csupán egy ingatlan, hanem egy lehetőség arra, hogy egy olyan otthont teremtsen, amely a családja igényeit maximálisan kielégíti. Ha Ön is szeretné felfedezni ezt a különleges ajánlatot, kérem, ne habozzon feltenni kérdéseit! Bizalommal kereshet, hiszen célom, hogy Ön megtalálja azt az ingatlant, amelyben igazán otthon érezheti magát.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Katona Judit Otthon Centrum - VI. kerület - Ó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Katona Judit Otthon Centrum - VI. kerület - Ó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY