Eladó ház Budapest XVI. kerület, Kisszentmihály felső részén 169 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Kisszentmihály felső részén 169 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7950491
Referenciaszám: 11-2461
Frissítve: 22 napja

Budapest XVI. kerület eladó ikerház 4 szobás: 165 millió Ft

165 millió Ft
976 331 Ft/m²
169 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 089 Ft
Második évtől
684 551 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVI. ker. csendes utcájában, igényes környezetben 169 nm-es hasznos alapterületű, 3 hálószobából, nappaliból, konyhából, 3 fürdőszobából álló világos, tágas ikerház nagy kerttel, nyári konyhával, bicikli tárolóval, 2db tágas (56 és 38 nm-es) terasszal, kétállásos garázzsal ELADÓ. A ház három évvel ezelőtt teljes körű külső és belső felújításon ment keresztül – lábazatszigetelés, házfalak külső szigetelése, teljes körű villany-, víz-, -csatorna, gáz- cső csere; esővíz elvezetés új, nagy méretű szikkasztók kialakításával, tetőszerkezet felújítás, nyílászáró csere, új burkolatok, stb. EXTRÁK: riasztó- és kamerarendszer, kaputelefon, klímák, szünetmentes elektromos kapubeálló, elektromos redőny, szúnyogháló, csúszásmentes kerámiaburkolat a külső teraszon. Szuterén szint: nagy méretű garázs 2 gépkocsi számára, jelenleg barkácsműhely, külön helyiségben mellette egy 14nm-es tároló, jelenleg konditeremnek kialakítva, WC-vel, mosdóval ellátva. Földszint: Nappali, konyha, új konyhabútorral, AEG márkájú főzőlap, sütő, és mosogatógép; külön konyhasziget gránit burkolattal, szagelszívóval (Cata) felszerelve; nagy gardróbos, tükrös előszoba, és 1 db fürdőszoba. Közvetlenül a konyhából is ki lehet jutni a teraszra. Első emelet: 3 db hálószoba, közlekedő, 2db fürdőszoba. Kert: a kb 300 nm-es kert fával, bokrokkal, magaságyással, dupla pavilonos íves terasz hangulatvilágítással, 6 személyes jacuzzival, betonalapra épített kerti faház áramellátással (12nm), mellette fedett nyári konyha, igényesen kialakított tűzrakóhely, veteményesnek fenntartott földterülettel, vízcsap elől és a hátsó részben is. Az ingatlan területén 3-4 autó is kényelmesen tud mozogni, parkolni. A ház és a kert is kifogástalan állapotban van. Ha érdekli az ingatlan, vagy esetleg saját lakásának eladásában is tudnánk segíteni, kérem keressen bizalommal! Cégünk piacvezetőként már akár nettó 2,5%-os közvetítői díjért is segít az értékesítésben!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfort nélkülikocsibeállógarázsamerikai konyhakamrateraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebestyén Tamás Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 332 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebestyén Tamás Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 332 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY